Un Dinar Molt Especial (Dora L Exploradora) PDF

Geekmag.es Un Dinar Molt Especial (Dora L Exploradora) Image

El libro Un Dinar Molt Especial (Dora L Exploradora) en formato PDF. El libro Un Dinar Molt Especial (Dora L Exploradora) en formato MOBI. El libro Un Dinar Molt Especial (Dora L Exploradora) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web geekmag.es.

AUTOR(A) Vv.aa.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,71 MB
ISBN 9788448832094
NOMBRE DEL ARCHIVO Un Dinar Molt Especial (Dora L Exploradora).pdf
DESCRIPCIÓN
La Dora, acompanyada del seu fidel amic, en Botes, celebra un dinar molt especial a casa de la seva àvia. Abans, però, ha de trobar tots els ingredients per fer les postres! Pel camí, la Dora i en Botes aprendran que compartir les coses és molt important.
[MEGA] Dora l'exploradora [62/172] [dual català-anglès ...

Dora l'exploradora és una sèrie animada de televisió, creada per Chris Gifford, Valerie Walsh i Eric Weiner. La sèrie, en un inici amb so en anglès (Dora The Explorer), es va estrenar dins el bloc Nick Jr. del canal Nickelodeon l'any 2000. La versió espanyola es va emetre per primer cop dins el bloc Nick en castellà de la cadena Telemundo.

El Raconet MM

La Dora i el Botes fan d'espies, i el senyor Tucà els encarrega una missió secreta: han d'avisar l'Isa que la guineu Pispa li vol robar uns pastissets! Perquè puguin complir la missió, el senyor Tucà els dona un munt d'eines d'espies que els faran molt servei: unes ulleres per veure-ho tot, unes vambes de reacció, una corda especial, un telèfon... Amb tot això es disposen a complir la ...

LIBROS RELACIONADOS

Testigo De Cargo.pdf

Los Perros De Acteón..pdf

Beautiful Pyme.pdf

Manual De Patología Tabaquica.pdf

El Caballo De Cesar.pdf

Fabulas Animadas.pdf

Ramona María Del Remedio Llimargas Soler.pdf

Erza Pound En Primer Plano.pdf

¡Uh Que Miedo! (Pasaje Del Terror).pdf

Huellas En La Arena.pdf

Volkerball (Rammstein) (Cd-musica + Dvd).pdf

El Placer De Enseñar Tecnologia.pdf