Argelagues PDF

Geekmag.es Argelagues Image

Cuida los árboles y descarga el libro de Argelagues en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de Argelagues en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Argelagues en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Gemma Ruiz
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,50 MB
ISBN 9788417420123
NOMBRE DEL ARCHIVO Argelagues.pdf
DESCRIPCIÓN
Tres dones lluiten, al llarg del segle XX, per obrir-se camí en el món laboral de les fàbriques tèxtils del Vallès i per tirar endavant la família.La periodista Gemma explica la vida de tres dones de diverses generacions al llarg del segle XX, entre Castellterçol i Sabadell, del Vallès rural al Vallès urbà. L’esforç per adaptar-se als efectes de la revolució del tèxtil, el pas de la vida a pagès a la vida als afores d’una ciutat en procés d’industrialització, i sobretot els canvis que es produeixen en la vida diària familiar. Els fets i les veus reivindiquen, per si mateixos, el paper de la dona en l’evolució de la societat catalana del segle XX.Argelagues és un relat èpic i emotiu sobre aquestes dones i també un homenatge que estava pendent.Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.
Fallece Josep Pujiula el 'Tarzán de Argelaguer' a los 79 ...

Argelaguer es un municipio de la provincia de Gerona, Cataluña, España.Situado en la comarca de la Garrocha, se encuentra a la izquierda del río Fluviá.. Tiene bosques de álamos, su agricultura es de secano, principalmente cereales y olivos. Además posee industria hidroeléctrica y artesanía tradicional (alpargatas, zuecos).

Argelagues eBook de Gemma Ruiz Palà - 9788475886374 ...

Gemma Ruiz i Palà (Sabadell, 6 de desembre de 1975) és una periodista i escriptora catalana.. Com a periodista, ha treballat des de 1997 al servei d'informatius de Televisió de Catalunya i s'ha especialitzat en cròniques culturals dels Telenotícies.Durant sis anys, va fer les cròniques teatrals al programa La nit al dia. Com a escriptora, va publicar la seva primera novel·la, Argelagues ...

LIBROS RELACIONADOS

Manual De Escaparatismo. Formacion.pdf

El Diente De La Ballena.pdf

Compendi De Teologia.pdf

Bm Hulk Nº 34.pdf

Imagenes En Secuencia: Animacion, Storyboards, Videojuegos, Titul Os De Credito, Cinematrografia, Mash-ups.pdf

Llibre D Arribades.pdf

Hacia Una Nueva Estructura Social.pdf

El Honor De Una Dama.pdf

El Testamento De Heiligenstadt.pdf

Libro De La Vida (Ed. Facs. 3 Vols.).pdf

Japon.pdf

Educar A Un Niño En El Feminismo. Educación Más Justa Y Feminista.pdf

Temas De Exámenes De Grado Elemental De Bachillerato. Lenguas Modernas..pdf

Arcadia Desolada.pdf

Wagner.pdf

Inspector De Policía Nacional. Temario Volumen 3.pdf

Obras Completas Xvi: Ensayos - Retratos Y Biografias I : Esfigies Ismos - Ensayos.pdf

L Hivern Del Coiot.pdf

Tecnologías Y Servicios Para La Sociedad De La Información.pdf