La Barcelona De Roisin: Fotografies Inedites 1897-1936 PDF

Geekmag.es La Barcelona De Roisin: Fotografies Inedites 1897-1936 Image

Descubre el libro de La Barcelona De Roisin: Fotografies Inedites 1897-1936 con geekmag.es. Lea el PDF de La Barcelona De Roisin: Fotografies Inedites 1897-1936 en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Barcelona De Roisin: Fotografies Inedites 1897-1936 y otros libros de Daniel Venteo.

AUTOR(A) Daniel Venteo
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,48 MB
ISBN 9788483305690
NOMBRE DEL ARCHIVO La Barcelona De Roisin: Fotografies Inedites 1897-1936.pdf
DESCRIPCIÓN
Un testimoni gràfic excepcional de la Barcelona dels primers anys del segle XX El fotògraf parisenc Lucien Roisin és una figura clau de la història de la fotografia a Catalunya i, especialment, de la fotografia urbana de Barcelona de les primeres dècades del segle xx. Anomenat «creador màgic de postals», va aconseguir fer d’aquestes imatges impreses un veritable art. La seva obra, fruit d’un dels períodes més brillants de la fotografia social, és un testimoni excepcional per endinsar-se en la història de la capital catalana en un moment clau de la seva transformació en una metròpolis moderna. Daniel Venteo proposa un recorregut per Barcelona, de la mà de Roisin, distribuït en nou grans àmbits que revelen aspectes inèdits del paisatge urbà. El primer en presenta una visió panoràmica, modalitat en què Roisin va excel·lir, i a continuació s’ofereix un itinerari que va del monument a Colom i el port al Tibidabo, passant per la Catedral i el Barri Gòtic, l’Arc de Triomf, la Rambla, Montjuïc, l’Eixample i els anomenats pobles del Pla. Un llibre de gran qualitat, que seduirà tant els col·leccionistes de postals i els amants de la fotografia com les persones interessades en la història de la ciutat.
La Barcelona De Roisin de Venteo, Daniel 978-84-8330-569-

La Barcelona de Roisin: fotografies inA¨dites, 1897-1936: Amazon.co.uk: Daniel Venteo: Books

La barcelona de roisin: Fotografies inèdites, 1897-1936 ...

El historiador Daniel Venteo acaba de aportar nuevos datos en La Barcelona de Roisin, fotografies inèdites 1897-1936 (Viena). Los fondos de Roisin se vendieron a un trapero, pero posteriormente ...

LIBROS RELACIONADOS

Tiempo Y Universo: Una Vision Filosofica Y Cientifica.pdf

25 Años Después. Memoria Gráfica De Una Transición.pdf

El Poder Del Petroleo: La Politica Y El Mercado Del Crudo.pdf

La Gioconde.pdf

Felipe Ii. La Intimidad Del Rey Prudente.pdf

Teatro (2ª Ed.).pdf

Quimaira.pdf

Teletubbies El Patinete De Po.pdf

Chismecita En El Pantano.pdf

Cartes D Una Artista Al Seu Mecenes.pdf

Progenie.pdf

De Mayor Quiero Ser... Feliz.pdf

L Africa Negra.pdf