Bruixes, Caça De Bruixes I Dones PDF

Geekmag.es Bruixes, Caça De Bruixes I Dones Image

El libro Bruixes, Caça De Bruixes I Dones en formato PDF. El libro Bruixes, Caça De Bruixes I Dones en formato MOBI. El libro Bruixes, Caça De Bruixes I Dones en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Silvia Federici. Disfruta leyendo con el sitio web geekmag.es.

AUTOR(A) Silvia Federici
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,86 MB
ISBN 9788416855605
NOMBRE DEL ARCHIVO Bruixes, Caça De Bruixes I Dones.pdf
DESCRIPCIÓN
"Estem presenciant un nou augment de la violència interpersonal i institucional contra les dones, incloses noves caces de bruixes. Aquest augment de la violència ha coincidit amb una expansió de les relacions socials capitalistes. En aquest nou treball, Federici revisa alguns dels temes principals de 'Caliban i la bruixa', examina les causes profundes d’aquests processos i descriu les conseqüències que tenen per a les dones afectades i per a les seves comunitats.El treball de Federici proporciona noves formes per comprendre els mètodes amb què les dones resisteixen a la victimització i ofereix un poderós recordatori que reconstruir la memòria del passat és crucial per a les lluites del present."
Bruixes, Caça De Bruixes I Dones | 9788416855605 ...

L'autora argumenta que, com ja va succeir amb la caça de bruixes a l'Europa dels segles XVI i XVII i el "Nou Món", aquesta nova guerra contra les dones és un element estructural de les noves formes d'acumulació capitalista. Aquestes formes es basen en la destrucció dels mitjans de reproducció més bàsics de les persones.

BRUIXES, CACA DE BRUIXES I DONES : Agapea Libros Urgentes

Bruixes, caça de bruixes i dones, de la activista y profesora Silvia Federici, es un ensayo imprescindible, de lectura obligada para entender cómo hemos llegado hasta aquí partiendo de la construcción de un capitalismo salvaje que ha destruido los principios comunales vigentes en la Edad Media.

LIBROS RELACIONADOS

Matematiques 2 Colibri-euros 2001: Primaria 2º.pdf

Fábula ÍNtima Del Libertador J. N..pdf

El Derecho Procesal Canónico.pdf

Parchis: La Guerra De Los Niños (Cd).pdf

Trilogía De Ranson 2: Perelandra.pdf

Caja Cuentos Tradicionales.pdf

El Nuevo Mundo De Los Gnomos 3. El Canto De La Ballena.pdf

El Caracter En La Relacion De Ayuda: Eneatipos Y Transferencia.pdf

Gilgamesh: O La Angustia Por La Muerte. Poema Babilonio.pdf

La Decoración Con Plantillas.pdf

Endevina Endevineta.pdf

El Seguro De Transporte De Mercancías.análisis De Riesgos Y Coberturas.pdf