El Romesco: Historia, Tecniques I Receptes PDF

Geekmag.es El Romesco: Historia, Tecniques I Receptes Image

El libro El Romesco: Historia, Tecniques I Receptes en formato PDF. El libro El Romesco: Historia, Tecniques I Receptes en formato MOBI. El libro El Romesco: Historia, Tecniques I Receptes en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor David Sole. Disfruta leyendo con el sitio web geekmag.es.

AUTOR(A) David Sole
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,50 MB
ISBN 9788496035713
NOMBRE DEL ARCHIVO El Romesco: Historia, Tecniques I Receptes.pdf
DESCRIPCIÓN
Aquest llibre, que també hauria pogut tenir com a títol Romescos amb pebrots: la socialització de la picada, ha estat fet amb l’objectiu de difondre al màxim les característiques de la salsa o picada més internacional que tenim a Catalunya: el romesco. Un llibre que pretén conèixer l’origen i la història del romesco però que alhora vol divertir tothom que el llegeixi. I és que també hi podem trobar receptes, curiositats, anècdotes... i fins i tot el paper que juga aquesta picada a Internet. Pel que fa a les receptes, a més de les tradicionals amb peix i carn, en podem trobar d’altres que de ben segur ens sorprendran i que no tenen res a veure amb el que la majoria de gent fa a casa seva.
Salsa Romesco - Emilio Deik

Recepta tradicional número 914 del llibre Corpus del Patrimoni Culinari Català. Com ja vam parlar anteriorment, A banda de la salsa romesco, també hi un plat tradicional català que es diu Romesco o Romescada.

NOU LOGO: Romesco de peix

Un llibre que pretén conèixer lorigen i la història del romesco però que alhora vol divertir a tothom que el llegeixi. I és que també hi podem trobar receptes, curiositats, anècdotes... i fins i tot el paper que juga aquesta picada a Internet. Pel que fa a les receptes, a més de les tradicion

LIBROS RELACIONADOS

El Derecho Penal En Casos. Parte General. Teoria Y Practica (3ª E D) (Incluye Cd-rom).pdf

Nana Nº06.pdf

Cocina Navarra (2ª Ed.).pdf

Entre El Cel I La Terra (2ª Ed).pdf

Estudios Sobre Nuevos Temas De Linguística Bellista.pdf

Lengua 4: Tercer Cuaderno (2º Ciclo).pdf

Psicoterapia Dinamica En La Delincuencia Juvenil (2ª Ed.).pdf

Miss Marple Y Los 13 Problemas.pdf

Tomas El Gafe Nº 14.pdf

Heraldo De La Historia. Dos Mil Años De Noticias (I).pdf

Calcul D´estructures - Francesc Naves Viñas - En Catalan.pdf

El Universo En Tus Manos.pdf

Peter Parker Spiderman (Vol. 4) Nº 8.pdf