Maquina Ferramenta De Control Numeric I La Seua Programacio Manua L PDF

Geekmag.es Maquina Ferramenta De Control Numeric I La Seua Programacio Manua L Image

Descubre el libro de Maquina Ferramenta De Control Numeric I La Seua Programacio Manua L con geekmag.es. Lea el PDF de Maquina Ferramenta De Control Numeric I La Seua Programacio Manua L en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Maquina Ferramenta De Control Numeric I La Seua Programacio Manua L y otros libros de Vv.aa..

AUTOR(A) Vv.aa.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,73 MB
ISBN 9788497052825
NOMBRE DEL ARCHIVO Maquina Ferramenta De Control Numeric I La Seua Programacio Manua L.pdf
DESCRIPCIÓN
Aquesta publicació té per objectiu donar una base totalment pràctica de la programació manual de les màquines - ferramenta de control numèric, per tal que l'alumne siga capaç de realitzar els programes de mecanitzat de peçes tant en fresadora com en torn de control numèric. La programació de les màquines - ferramenta de control numèric és actualment una de las tècniques de mecanitzat de peçes més esteses en tots els sectors industrials, que substitueix al mecanitzat tradicional en màquina convencional.Aquesta publicació tracta de donar una perspectiva totalment pràctica, basada en exemples i exercicis, sobre la programació de màquines de control numèric amb Control Fagor 8025. El contingut del llibre té uns temes d¿introducció, que tracten els temes de la màquina - ferramenta i de la programació manual (nomenclatura utilitzada, tipus de paraules, cotes, funcions, etc). A continuació hi ha un bloc de temes sobre les funcions, les ferramentes, els orígens i l¿edició de programes. A continuació es desenvolupen els temes dels cicles fixos de torn, fresadora i altres funcions menys utilitzades com subrutines i bots. Per finalitzar es desenvolupen els temes de l¿us dels palpadors en les màquines CNC i l¿últim tema és un exercici complet i explicat pas a pas de com editar un programa de control numèric d¿una peça que ha de ser mecanitzada en un torn CNC.
Curso de Preparador Programador de Máquinas Herramientas ...

para el control de calidad en los procesos, constituyendo estos tres aspectos los principales objetivos de la asignatura. Asimismo, esta asignatura constituye la puerta de entrada en la

Mecanització - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

En aquest cas, els càlculs els realitza un computador, que subministra en la seva sortida al programa de la peça en llenguatge màquina. Vegeu també Equipament CNC. Aplicacions de CNC. Poden establir-se múltiples criteris de classificació a l'hora de tractar les aplicacions de control numèric.

LIBROS RELACIONADOS

Pinta Amb Les Tres Bessones.pdf

Osho: Juego De La Transformacion (Libro + Cartas).pdf

¡Pum! ¡Un Globo Desaparece!.pdf

La Blanca I El Bru: Fa Sol.pdf

Zelador/a De L Institut Catala De La Salut (Ics) . Temari I Test.pdf

El Chacal Y El Erizo / The Jackal And The Hedgehog / Le Chacal Et Le Herisson.pdf

Derecho Penal Para Un Estado Social Y Democrático De Derecho.pdf

Cos De Professors D Ensenyament Secundari. Musica. Temari Vol. I..pdf

Alfonso Albacete Versus Santiago Serrano.pdf

Cuando Digo No, Me Siento Culpable.pdf

Els Animals De Nit.pdf

El Oraculo De La Cabala: La Sabiduria De Los Antiguos Cabalistas (Baraja De 57 Cartas + Libro Ilustrado 152 Paginas).pdf

Asistencia Juridica Gratuita: Ley Y Reglamento.pdf

El Vicio Crítico.pdf

Unamuno, Libelista. Sus Campañas Contra Alfonso Xii Y La Dictadura..pdf

Corazón Polar Y Otros Poemas.pdf