Afinitats, Moviments I Quadriques PDF

Geekmag.es Afinitats, Moviments I Quadriques Image

El libro Afinitats, Moviments I Quadriques en formato PDF. El libro Afinitats, Moviments I Quadriques en formato MOBI. El libro Afinitats, Moviments I Quadriques en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Agusti Reventos I Tarrida. Disfruta leyendo con el sitio web geekmag.es.

AUTOR(A) Agusti Reventos I Tarrida
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,80 MB
ISBN 9788449025549
NOMBRE DEL ARCHIVO Afinitats, Moviments I Quadriques.pdf
DESCRIPCIÓN
En aquest llibre es dóna un model algebraic, sustentat en el concepte d’espai vectorial, on, amb definicions adequades, es compleixen tots els axiomes de la geometria afí i euclidiana clàssica. D’aquest objecte algebraic se’n diu espai afí. S’estudien i es classifiquen les aplicacions naturals entre aquests espais: les afinitats. S’introdueix el concepte de distància i s’estudien i es classifiquen les afinitats que conserven la distància: els moviments. Finalment, s’estudien i es classifiquen les figures més elementals d’aquests espais, a part dels punts i les rectes: les quàdriques. Agustí Reventós Tarrida és professor del Departament de Matemà-tiques de la Universitat Autònoma de Barcelona i es considera, més que matemàtic, geòmetra. S’ha preocupat de la geometria clàssica i dels fonaments de la geometria i ha publicat nombrosos articles de recerca en el camp de la geometria diferencial. Ha publicat un llibre sobre geometria projectiva i un altre sobre geometria plana i àlgebra lineal, aquest últim amb Ferran Cedó. Ha traduït al català i ha comentat el Disquisitiones generales circa superficies curvas de C. F. Gauss, amb Carlos Rodríguez, i actualment està preparant la segona edició del llibre Geometria axiomàtica. Ha impartit cursos d’Història de la Geometria al Centre d’Estudis d’Història de la Ciència. També s’ha dedicat a la divulgació i ha estat invitat a fer conferències en nombroses universitats. Va ser, durant vuit anys, editor en cap de la revista Notícies de la Societat Catalana de Matemàtiques. Actualment està acabant la recopilació de les obres completes del professor L. A. Santaló.
.: MATEMATICALIA :. - Afinitats, moviments i quàdriques

Ressenya: En aquest llibre es dóna un model algebraic, sustentat en el concepte d'espai vectorial, on, amb definicions adequades, es compleixen tots els axiomes de la geometria afí i euclidiana clàssica. D'aquest objecte algebraic se'n diu espai afí. S'estudien i es classifiquen les aplicacions naturals entre aquests espais: les afinitats.

datos.bne.es

• A. Reventós, Afinitats, moviments i quàdriques, Manuals UAB núm. 50 4.- DESENVOLUPAMENT DE L'ASSIGNATURA EL CURS 2008-2009 ... Els exercicis d'aquesta pràctica consistiran en la classificació d'afinitats al pla i en el càlcul de distàncies, punts simètrics, etc. a l'espai euclidià.

LIBROS RELACIONADOS

Daredevil (Vol. 3) Nº 3.pdf

Siete Relatos Capitales.pdf

Fundamentos Clinicos Del Acompañamiento Terapeutico.pdf

Teatro.pdf

Grandes Cristianos De Nuestro Siglo.pdf

Consejero Matrimonial.pdf

Descubra Nuestra Tierra 02: Aragón, Asturias.pdf

La Pequeña Pantera Y Otros Cuentos.pdf

Pintalotu: Actividades Creativas Para Mentes Despiertas.pdf

Atlas De Los Sistemas Neuromusculares (2ª Ed.): Con Funciones Mus Culares Estaticas Y Dinamicas.pdf

Guyton Y Hall. Repaso De Fisiología 3ª Ed (Incluye Acceso A Studentconsult.com).pdf

Pack Tea Stilton 24: Acampada En Madagascar + Sorpresa.pdf

Temario Matronas Para Osakidetza (Vol. Ii).pdf

La Pasion Turca.pdf