Per Que Els Homes No Escolten I No Saben Fer Dues Cosas Alhora PDF

Geekmag.es Per Que Els Homes No Escolten I No Saben Fer Dues Cosas Alhora Image

El libro Per Que Els Homes No Escolten I No Saben Fer Dues Cosas Alhora en formato PDF. El libro Per Que Els Homes No Escolten I No Saben Fer Dues Cosas Alhora en formato MOBI. El libro Per Que Els Homes No Escolten I No Saben Fer Dues Cosas Alhora en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Allan Pease, Barbara Pease. Disfruta leyendo con el sitio web geekmag.es.

AUTOR(A) Allan Pease, Barbara Pease
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,87 MB
ISBN 9788480886208
NOMBRE DEL ARCHIVO Per Que Els Homes No Escolten I No Saben Fer Dues Cosas Alhora.pdf
DESCRIPCIÓN
Realitzat per Allan i Barbara Pease, autors de Per què els homes no escolten i les dones no entenen els mapes, ens arriba aquest minillibre basat en el seu primer bestseller. Recorrent a les últimes investigacions cerebrals, estudis sociològics, estudis sobre biologia evolucionària i psicologia, Allan i Barabara Pease destaquen les diferències entre els homes i les dones en la seva manera de pensar i dactuar. Per què les dones són detectors de radar? Per què els homes odien equivocar-se? Cada pàgina reflecteix un retall de saviesa que, a més a més, farà petar de riure fins i tot a la persona més cínica. Un meravellós company literari per als homes i les dones que es pensen que ja ho saben tot sobre el sexe oposat, o per aquells a qui agradaria saber-ho.
Perque els homes volen sexe i les dones necessiten amor ...

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook Perque els homes volen sexe i les dones necessiten amor y del autor Allan Pease. También podrás acceder al enlace para comprar el libro Perque els homes volen sexe i les dones necessiten amor y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.

Selecció de Poesia Catalana / Catalan Poetry Selection

si voleu saber el per què: sóc un peix i no un cavall. ... que segreguen fina cosa, amb que teixeix per caçar. Aranya. Sóc una "essa" molt llarga, i repto, car no tinc peus, com que sóc molt presumida mudo cada any la camisa ... Vesteixo de blanc els homes,

LIBROS RELACIONADOS

Los Soportales.pdf

Bolsa Para Dummies.pdf

Clasicas Recetas Con Patatas.pdf

Thailand (Road Map) (1:1750000) (B&b Map).pdf

El Marciano.pdf

El Pantano De Las Mariposas.pdf

La Bestia En La Clase De La Señorita Rooney.pdf

Ley Del Contrato De Seguro.pdf

El Llibre De La Selva.pdf

Por Tierras Africanas - Manuel Cambronero.pdf

El Protocolo De Los Cargos Asimilados De Los Organismos Publicos (Monograficos De Protocolo, Nº 1 Abril De 2006).pdf

Futbol Sala (Cd Rom).pdf

Aves Familiares: Vida Y Leyenda.pdf

Nabi.pdf