10 Contes D Aventures Per A Llegir En 1 Minut (La Porqueta Pepa. Primeres Lectures) PDF

Geekmag.es 10 Contes D Aventures Per A Llegir En 1 Minut (La Porqueta Pepa. Primeres Lectures) Image

Cuida los árboles y descarga el libro de 10 Contes D Aventures Per A Llegir En 1 Minut (La Porqueta Pepa. Primeres Lectures) en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de 10 Contes D Aventures Per A Llegir En 1 Minut (La Porqueta Pepa. Primeres Lectures) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee 10 Contes D Aventures Per A Llegir En 1 Minut (La Porqueta Pepa. Primeres Lectures) en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Vv.aa.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,11 MB
ISBN 9788448849863
NOMBRE DEL ARCHIVO 10 Contes D Aventures Per A Llegir En 1 Minut (La Porqueta Pepa. Primeres Lectures).pdf
DESCRIPCIÓN
Aquests 10 contes d'aventures de la Porqueta Pepa duren 1 minut, queés el que tu trigues a menjar-te una galeta, posar-te el pijama o quedar-te adormit.Vet aquí la Pepa i la seva família: el seu germà Jordi, la mare i elpare; l'avi i l'àvia... Són els protagonistes d'aquestes 10 històriesmolt breus. Junts viuen divertidíssimes aventures, com quan la PorquetaPepa, tota la seva família i per suposat els seus amics fan divertitsviatges en tren, en avió, en autocar... fins i tot en globus!Descobreix aquetes i d'altres aventures en aquests 10 contes molt breus.Tan breus que es poden explicar mentre esperes l'autobús per anar al'escola. Tan breus que es poden llegir a la consulta del metge mentreesperes que et cridin per entrar. Tan breus que es poden escoltarmentre, de mica en mica, se't tanquen els ulls i t'adorms a la nit.El llibre perfecte per endur-se a tot arreu!
10 contes de la Pepa per llegir en 1 minut La Porqueta ...

Després del gran èxit de «Les divertides aventures de les lletres» arriben «Més divertides aventures de les lletres», 26 contes NOUS de l'A a la Z. Cada lletra, personalitzat en un simpàtic dibuix, és protagonista de la seva pròpia història. Textos en lletra manuscrita i amb la lletra protagonista de cada conte destacada en color.

10 contes d'aventures per a llegir en 1 minut (La Porqueta ...

LLEGIR I ESCRIURE PER VIURE: ALFABETITZACIO INICIAL I US DE LA LL ENGUA ESCRITA A L AULA de MONTSERRAT FONS. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS

Cien Consejos Para Su Seguridad.pdf

Libro De Las Suertes.pdf

Ecografia Abdominal Del Perro Y El Gato.pdf

Planes Para No Estar Muerto.pdf

Microcontroladores De 4 Y 8 Bits.pdf

Caperucita Roja (Magnix).pdf

Por Donde Sale El Sol.pdf

Infeccion.pdf

Stephen Hawking.pdf

La Bruixeta Rosaura.pdf

Guia Endesa 2007: Visita España De Ruta En Ruta.pdf

Aldea Poetica V.pdf

La Extincion De La Relacion Laboral Por Jubilacion Del Trabajador.pdf

Loa Conservadores De Obras De Arte.pdf

La Peste.pdf