Sis Mesos I Un Dia: Diario De Preso PDF

Geekmag.es Sis Mesos I Un Dia: Diario De Preso Image

Cuida los árboles y descarga el libro de Sis Mesos I Un Dia: Diario De Preso en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de Sis Mesos I Un Dia: Diario De Preso en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Sis Mesos I Un Dia: Diario De Preso en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Joaquim Delclos I Urgell
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,36 MB
ISBN 9788496591240
NOMBRE DEL ARCHIVO Sis Mesos I Un Dia: Diario De Preso.pdf
DESCRIPCIÓN
Aquest llibre és l'edició del dietari que Joaquim Delclòs i Dolç va escriure al llarg dels sis mesos i un dia de reclusió queva pasar a la presó Model de Barcelona, imposats en un consell de guerra arran de la publicació del poema "L'Allau". Enel dietari apunta petits fets, esdeveniments i anècdotes de la vida a la presó i detalls de la seva vida familiar. Aquestdietari romangué oblidat durant molts anys en una caixa, fins que va arribar a mans del seu nét Joaquim Delclòs i Urgell,qui n'ha preparat l'actual edició amb gran cura, sense estalviar esforços per il·lustrar les anotacions curtes iesquemàtiques amb comentaris, basats en recerques arxivístiques, per contextualitzar els fets i explicar el "qui és qui"dels personatges que el dietari esmenta. Quan ha calgut, ha vençut el pudor i no ha dubtat d'incloure-hi les lletres mésíntimes i familiars, així com els poemes que Joaquim Delclòs va escriure en aquella època, molt reveladors de la sevapersonalitat íntima i el seu pensament polític. Per la seva tipologia, aquest dietari podria situar-se en l'àmbit de l'estrictamemòria personal i privada i incloure'l en allò que se sol anomenar papers de família, però va més enllà de ser un recullde dades per a un ús estrictament privat. A través d'aquest diari de presó se'ns forneix de molts detalls interessantssobre la reconstrució d'una part de la historia del nostre país, amb documentació inèdita fins ara, com la que ensinforma de l'inequívoc sentiment independentista del líder d'Unió Democràtica de Catalunya, Manuel CarrascoFormiguera, amb qui Joaquim Delclòs i Dolç va mantenir una amistat tan estreta que es tractaven mútuament com a"germans de cor". Tot plegat, doncs, fa que el dietari, en una mena d'efecte d'espill, esdevingui un reflex molt viu de lasocietat catalana del primer terç del segle xx.
Condemnat a quatre mesos de presó el veí de Reus que va ...

La fiscalia sol·licita sis mesos de presó i una multa de 540 euros per al veí de Reus que al juny va ser detingut per la policia espanyola per escriure diverses piulades contra el diputat Carlos Carrizosa, de Ciutadans.

Sis mesos i un dia. (Diari de presó) | Atzavara Llibreria

Sis mesos i un dia (diari de presó). Un bocí d'història, ... Joaquim Delclòs i Dolç, un diario que escribió a lo largo de los seis meses y un día de reclusión que pasó en la prisión Modelo de Barcelona, ...

LIBROS RELACIONADOS

La Germandat Del Raim.pdf

Vida De San Felipe Neri Florentin, Presbytero Secular, Fundador De La Congregación Del Oratorio. Traducida Por El Doctor Don Luis Crespi De Borja.pdf

Revista De Historia De La Psicologia 27. Nº 1. 2006.pdf

Atada A Ti (Crossfire Iii).pdf

Gamifica Naturals 1º Educacion Primaria (P Zoom) Catala Illes Balears.pdf

Francisco El Buanagente.pdf

He Atrapado Una Sombra.pdf

Pablo Serrano: Esculturas Y Dibujos.pdf

Tito Andronico.pdf

Baleares.españa En Paz.pdf

La Mariposa Negra - Barbara Vine.pdf

Temario Especifico Vol. I. Cuidados Auxiliares De Enfermeria Del Servicio Murciano De Salud.pdf

Venezia - Colecczione Di Monografie Illustrate. Seria 1ª-italia Artistica - Con 1 Tavola E 133 Illustrazioni -.pdf

El Planeta Verde Nº 5. Los Gigantes Del Bosque.pdf

Els Tres Porquets; El Gat Amb Botes.pdf

Escritos En Red. Antología 2012.pdf

Las Bases De Datos En La Educacion Basica.pdf

Musica Para Un Ideal: Pensamiento Y Actividad Musical Del Krausis Mo.pdf

Un Beso Para Mi Hermanita.pdf