Jo: Les Mentides Que Calen Per Explicar Una Sola Veritat PDF

Geekmag.es Jo: Les Mentides Que Calen Per Explicar Una Sola Veritat Image

El libro Jo: Les Mentides Que Calen Per Explicar Una Sola Veritat en formato PDF. El libro Jo: Les Mentides Que Calen Per Explicar Una Sola Veritat en formato MOBI. El libro Jo: Les Mentides Que Calen Per Explicar Una Sola Veritat en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Salvador Sostres. Disfruta leyendo con el sitio web geekmag.es.

AUTOR(A) Salvador Sostres
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,76 MB
ISBN 9788497344180
NOMBRE DEL ARCHIVO Jo: Les Mentides Que Calen Per Explicar Una Sola Veritat.pdf
DESCRIPCIÓN
El «JO» de Salvador Sostres l'hem de llegir previnguts que estem davant d'un trompe l'oeil literari. És a dir, un llibre que, si no hi parem atenció, ens pot portar a enganyar la nostra mirada de lectors. Es tracta d'una obra que conté un «pla de vida», com l'autor mateix explica, per evitar que ens sorprengui la mediocritat, la indiferència, la falta d'exigència o la falta d'ambició en la vida. El pla consisteix a no callar res, a no escatimar esforços, a fi de derrotar, des de la literatura, els seus fantasmes particulars i els seus enemics eterns.A mesura que avancem en la lectura ens preguntem si Sostres és, com en la pintura de Caravaggio de la portada, un victoriós David que finalment dorrota a Goliat o, al contrari, és el Goliat vençut per la suma de Davids del món que l'envolten.Per tancar aquesta contra només cal fer una última advertència: en aquest llibre res no és el que sembla, fins al punt que, possiblement, vostè, lector, se sentirà observat per les seves pàgines.
Parlar de la veritat amb sinceritat | Edicions Saldonar

Acabo ja. No t'enfadis Carles. Tots hem jugat, tots hem perdut d'una manera o altra. Però els teus jocs i els dels odiosos botiflers del club del cigar ens surten més cars a la resta, al poble. Hi haurà un moment que les consignes processistes, les mitges veritats i les mentides ja no funcionaran.

Encuentra aquí información de Dones; Isabel-Clara Simó ...

Aquest conte demostra que cal ser sincer i dir sempre la veritat. El pastor pel fet de dir mentides ha de veure, ... Els quatre animals són expulsats pels seus amos o per les seves mestresses amb l'excusa que són vells i ja no serveixen per fer la seva feina, ... guanya la seguretat i la confiança que li calen per fer tot allò que es proposa.

LIBROS RELACIONADOS

I"ss Nº 14.pdf

Venecia 2014 (Plano-guias).pdf

Ocultismo Oriental Y Filosofía Yoga.pdf

Proyecto Exedra, Fisica Y Quimica (Eso. 2º Ciclo) (Cd-rom).pdf

Dile Que Sí Al Amor.pdf

Ciencias De La Tierra Y Del Medio Ambiente (Selectividad Pruebas De 2004).pdf

Der Adler. Número 21. 20 De Octubre De 1942..pdf

El Kunsthistorisches Museum Y Otras Colecciones (Cd-rom: Los Gran Des Museos De Europa).pdf

Núcleo Y Citoplasma.pdf

El Taller De Libros Prohibidos.pdf

Manual Para Damas Sobre El Protocolo Y El Asesinato.pdf