L Ultim Patriarca PDF

Geekmag.es L Ultim Patriarca Image

El libro L Ultim Patriarca en formato PDF. El libro L Ultim Patriarca en formato MOBI. El libro L Ultim Patriarca en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Najat El Hachmi. Disfruta leyendo con el sitio web geekmag.es.

AUTOR(A) Najat El Hachmi
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,42 MB
ISBN 9788492549757
NOMBRE DEL ARCHIVO L Ultim Patriarca.pdf
DESCRIPCIÓN
L’últim patriarca és la història d’una rebel·lió personal contra un ordre establert des de fa milers d’anys. Mimoun Driouch i la seva filla neixen per complir el paper que el patriarcat els ha assignat, però uns canvis en les circumstàncies que els envolten seran decisius per propiciar el capgirament de l’ordre de les coses. Aquesta és una història familiar on les contradiccions internes dels personatges afloren per marcar unes relacions fetes de desencontres. La filla vol entendre per què el seu pare s’ha convertit en una figura autoritària i dèspota, al mateix temps que inicia diversos intents per desfer-se del pes que té en la seva vida. A partir d’un magistral i intencionat ús dels recursos propis de la tradició oral, Najat El Hachmi construeix una faula moderna que barreja tendresa i dramatisme amb un espectacular sentit de l’humor que ratlla la corrosió.
"El Último Patriarca" (L´Ultim Patriarca, 2008), Una ...

L'últim patriarca és la història d'una rebel·lió personal contra un ordre establert des de fa milers d'anys. Mimoun Driouch i la seva filla neixen per complir el paper que el patriarcat els ha assignat, però uns canvis en les circumstàncies que els envolten seran decisius per propiciar el capgirament de l'ordre de les coses. Aquesta és una història familiar on les contradiccions ...

[Descargar] El último patriarca - Najat El Hachmi en PDF ...

Najat El Hachmi (Nador, 2 de juliol de 1979) és una escriptora catalana.Estudià filologia àrab a la Universitat de Barcelona i presentà un informatiu setmanal en llengua amaziga a l'antiga emissora Catalunya Cultura.Va fer de mitjancera cultural a Vic i de tècnica d'acollida a Granollers. Actualment resideix a Barcelona, on es dedica exclusivament a la literatura.

LIBROS RELACIONADOS

¡Jesuitas!.pdf

Raíces. Revista Judía De Cultura, Nº 58. Año Xviii. Primavera 2004..pdf

Dios Con Nosotros.pdf

El Castell Dels Tres Dragons.pdf

Psicopedagogia, Temario Especifico: Preparacion Profesores Educac Ion Secundaria.pdf

1400 Problemas Para La Escuela.pdf

Mapa 9. Baix; Barcelones; Valles Occidental; Valles Oriental.pdf

Refugiats I Desplaçats Dins La Catalunya En Guerra 1936-1939.pdf

La Granja (Diversion En Relieve).pdf

Elogi De L Hort Urba.pdf

Los Fenicios 2 Volumen Vii.pdf