Les Dones De La Principal PDF

Geekmag.es Les Dones De La Principal Image

El libro Les Dones De La Principal en formato PDF. El libro Les Dones De La Principal en formato MOBI. El libro Les Dones De La Principal en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Lluis Llach. Disfruta leyendo con el sitio web geekmag.es.

AUTOR(A) Lluis Llach
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,87 MB
ISBN 9788416334612
NOMBRE DEL ARCHIVO Les Dones De La Principal.pdf
DESCRIPCIÓN
La nissaga de tres dones coratjoses marcada per un misteriós crim.Maria Roderich (la Vella), Maria Magí (la Senyora) i Maria Costa són les tres dones que, al llarg de quasi un segle, han regentat la Principal, el casal més assenyalat del poblet de Pous, al cor de la comarca vinatera de l'Abadia. Elles tres, àvia, mare i filla, han fet prosperar les vinyes, després del desastre de la fil·loxera, a través d'un seguit de transformacions que consoliden el negoci del vi. Però en la història de la Principal hi ha un punt fosc: l'assassinat d'un home que n'havia estat el capatàs, el 18 de juliol del 1936.Passada la guerra, un inspector de policia decidit a resoldre el cas emprèn una investigació que el portarà a descobrir els secrets de la família i una xarxa feta amb els nusos del temperament, la passió i el poder. L'Úrsula, la vella majordoma de la casa, i en Llorenç, el jove capatàs, seran molt més que simples testimonis d'aquell fet; amb ells es lliguen el passat i el futur de la història narrada en aquesta novel·la lluminosa i trepidant.
CUESTIONARIO EL SÍ DE LAS NIÑAS - Allyssa's World. <3

La nissaga de tres dones coratjoses marcada per un misteriós crim Maria Roderich (la Vella), Maria Magí (la Senyora) i Maria Costa són les tres dones que, al llarg de quasi un segle, han regentat la Principal, el casal més assenyalat del poblet de Pous, al cor de la comarca vinatera de l'Abadia.

PDF Descargar Les dones de la principal

A Europa l'any 1910 en la 2a Conferència Internacional de Dones Socialistes Clara Zetkin proposà l'establiment del Dia Internacional de les Dones per tal de promoure el sufragi femení, a més de la pau i la llibertat. Seguint aquesta iniciativa, l'any següent, més d'un milió de dones europees i nord-americanes sortiren al carrer.

LIBROS RELACIONADOS

Derecho Al Honor, A La Intimidad Personal Y Familiar Y A La Propi A Imagen. Calumnias E Injurias (Incluye Cd-rom).pdf

Fancy Nancy Clancy. Acampada Sofisticada (Cuento).pdf

Elige Tu Menú Cocina Selecta.pdf

Lisa Educacio Infantil 2 Años Catala.pdf

La Casa Dels Nombres.pdf

Patrimonio De La Humanidad. Tomo 2: Europa Mediterránea Ii..pdf

Descoberta 3. Pam I Pipa Infantil Catalaed. 2013.pdf

Esto Te Va A Doler.pdf

La Innovación Que Sí Funciona.pdf

El Meu Quadern Del Barça.pdf

Yo Vivi La Bomba Atomica.pdf