Esperant Els Robots PDF

Geekmag.es Esperant Els Robots Image

Cuida los árboles y descarga el libro de Esperant Els Robots en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de Esperant Els Robots en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Esperant Els Robots en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Enric Juliana
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,90 MB
ISBN 9788498887822
NOMBRE DEL ARCHIVO Esperant Els Robots.pdf
DESCRIPCIÓN
Els mapes que teniem fins ara ja no serveixen. Els camins traçats per la història, la orografia de la política i la toponímia de la societat muten cada dia davant els nostres ulls.Esperant els robots és un manual de cartografia política per orientar-se en les diferents arestes d’un temps de transició. La conversa es desenvolupa en tres grans eixos. La victòria de Donald Trump i les implicacions de la nova mirada de la política nord-americana sobre el món i, en especial, sobre Europa. Aquest ascens coincideix amb una tendència econòmica de fons que ha arribat per canviar-ho tot: els robots,l’automatització.Segons l’ocde, aquest model productiu farà perdre dos milions de llocs de treball a Espanya.Juliana també analitza el moment polític d’una Espanya que ha redescobert la política amb gran intensitat durant els últims anys. El 15-M, les seves rèpliques i l’emergència de Podem són molt presents en la conversa.Finalment l’autor reflexiona sobre el procés català. Separatista amic de Podem per a la caverna, i «criptoespanyolista» segons alguns independentistes, Juliana aporta una mirada crítica sobre una Catalunya que veu «plena de propaganda». Fill d’uns temps en què l’independentisme no figurava en l’agenda, Juliana no descarta la independència com una possibilitat real de futur. Però recela del «tenim pressa» i de determinades hiperventilacions del que considera que podria esdevenir un «regionalisme excitat».
UPEC 2017. Presentació del llibre "Esperant els robots ...

La vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, presenta l'acte d'inauguració del congrés 'Esperant els Robots: El futur del treball a la Comunitat Valenciana', acompanyada pel secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu.

Jornada: "Esperant els robots. El futur del treball a la ...

Els mapes que teniem fins ara ja no serveixen. Els camins traçats per la història, la orografia de la política i la toponímia de la societat muten cada dia davant els nostres ulls. Esperant els robots és un manual de cartografia política per orientar-se en les diferents arestes d'un temps de transició.

LIBROS RELACIONADOS

Leibniz.pdf

(Pe) Cimas Y Valles: Saber Aprovechar Los Buenos Y Malos Momentos De La Vida.pdf

El Hombre Y Las Crisis.pdf

(I.b.d.) El Club De Los Amantes Arrepentidos.pdf

Cuerpo De Gestion Administrativa De La Junta De Andalucia. Admini Stracion General (B1100): Temario (Vol. I).pdf

Manual Montaje E Instalacion De Ascensores Y Montacargas. Vol Ii. Formacion Para El Empleo.pdf

Poesia Medieval Castellana.pdf

Cooperativa General De Transportistas De La Provincia De Lérida (Inscrita En El Ministerio De Trabajo Con El Nº 7687). Memoria Correspondiente Al Ejercicio De 1960.pdf

Lectures La Nau Llibres 6º Primaria Ed 2013 Catala.pdf

Manual Per A La Identificacio I Avaluacio De Riscos Laborals.pdf

Alicia Al Pais De Les Meravelles.pdf

Perspectivas Del Psicoanalisis.pdf

El Alcalde De Un Pueblo De La Costa De La Muerte.pdf

Revista Gremio Artesano De Sastres Y Modistas Ii Epoca Valencia. Abril, 1962.pdf

Cuentos De Hadas Victorianos.pdf

Novena A La Mare De Déu De La Serra, Patrona De Montblanc, Per Un Sacerdot De La Mateixa Vila.pdf