Amb Els Cabells De Punta PDF

Geekmag.es Amb Els Cabells De Punta Image

Descubre el libro de Amb Els Cabells De Punta con geekmag.es. Lea el PDF de Amb Els Cabells De Punta en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Amb Els Cabells De Punta y otros libros de Maria Ribell.

AUTOR(A) Maria Ribell
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,64 MB
ISBN 9788476297926
NOMBRE DEL ARCHIVO Amb Els Cabells De Punta.pdf
DESCRIPCIÓN
Vuit contes dedicats, cadascun, a una expressió diferent esdevinguda realitat.Sovint, els grans diuen coses ridícules, com ara «au, menja: una per al pare, una per a la mare...», o «se t'endurà l'home del sac»... Els grans que surten en aquest llibre tenen una bona sorpresa cada vegada que diuen coses estranyes.El títol d'aquesta obra és d'un dels vuit contes que es reuneixen en aquest recull. Tots ells fan referència a expressions pròpies dels"grans", expressions que poden resultar força ridícules, segons el context."Una per al pare, una per a la mare, una per a la tia Emília...", narra com es fa realitat aquest joc habitual que fan les mares perquè els fills desganats mengin. El mateix succeeix amb"Et tancaré amb les rates!", que, a més, canvia per sempre el caràcter d'un pare geniüt."Mira que si no et portes bé crido l'home del sac..."narra la petita història d'una nena que viu en un poble on totes les mares amenacen els seus fills amb l'home del sac. A"Si no mengeu apago la tele!"trobem una"cangur"a qui no agrada que els nens es"pengin"de la TV."T'ho faré empassar amb un embut!"esdevé real una nit d'estiu en un poble de la costa. Quantes vegades no hem sentit l'expressió"Sempre està a la lluna!". Doncs bé, a en Marc sempre li ho diuen... A la senyora Engràcia se li posen de veritat"Els pèls de punta"i aconsegueix aprendre a no jutjar les persones abans de conèixer-les. No cal dir que el conte"Music connexion"també fa referència, malgrat el títol, a l'expressió:"Enfilar-se per les parets".
Amb els cabells de punta: Mria Ribell: Amazon.com: Books

Per rentar els cabells, freguem l'arrel suaument i poc a poca amb la punta dels dits. I després els esbandim molt bé. El fet de pentinar-se també ajuda a adquirir hàbits d'higiene, a part de ser una qüestió estètica. Per tant cal afavorir l'adopció de pentinat que es puguin fer els nens sols.

Amb Els Cabells De Punta, Ribell, Maria, Isbn: 9788476297926

.Fer posar els pèls de punta: Esfereir. .Fer sortir els cabells blancs: Produir penes o complicacions. ... .Aquell gos va fer posar els cabells drets al gos del meu pare. .Sovint hi ha alguns companys de feina que em toquen la cama del mal. .Vaig veure un lladre que corria amb les cames al cul, tot i això el van enxampar.

LIBROS RELACIONADOS

The Vagabond.pdf

Una Navidad De Locos.pdf

Historia Antigua Universal Guia Didactica 44102gd01a04.pdf

Mozart, Camino De Praga.pdf

Antologías Del Pensamiento Político I: Socialismo Premarxista.pdf

Globalizacion Y Defensa Del Medio Ambiente En El Derecho Privado: Aplicacion Del Principio Quien Contamina Paga Y Regimen De La Responsalibilidadcivil Objetiva: Derecho Español, Europeo, Norteamerica.pdf

Tam Tam De Nombres. Quadern Matemàtiques 3.pdf

El Capitalismo Americano.pdf

Los Cuentos De La Radio Ii: Color Y Sonido De Los Cuentos Tradici Onales (Incluye Audio-cd).pdf

Manual De Iniciacion A La Vela Y Al Piragüismo.pdf

L Ombra Del Coronel.pdf