La Mestra PDF

Geekmag.es La Mestra Image

Cuida los árboles y descarga el libro de La Mestra en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de La Mestra en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Mestra en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Rosa Maria Pascual Sellent
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,35 MB
ISBN 9788417082130
NOMBRE DEL ARCHIVO La Mestra.pdf
DESCRIPCIÓN
Novel·la de caire biogràfic inspirada en la mare de l'autora.El llibre gira a l'entorn de l'Harmonia, una dona que, acabada de diplomar, inicia la seva carrera docent a Argençola durant la dècada dels 40. La trama es construeix hàbilment a partir de petits episodis aleatoris de la seva vida relatats, ara per ella mateixa, ara pels personatges que li són propers.L'argument s'organitza en blocs seqüenciats cronològicament a partir de les destinacions que l'Harmonia té al llarg de la seva carrera professional. És un llibre que es fa més i més entranyable a mesura que avancen els capítols (episodis, hauria de dir), i que complaurà enormement, sobretot, una certa franja de lectors, pels records que els evocarà.Un llibre que té el gran mèrit d'establir ponts entre la biografia personal i la compartida, aquella que nodreix l'imaginari col·lectiu d'una generació marcada per la postguerra. Un homenatge als mestres i, sobretot, a les mestres que van saber mantenir i encomanar el somriure als seus alumnes enmig de la grisor i la repressió.
Rincón del Maestro:::

A més a més, estic segura que si jo mateixa veiés un llibre titulat així en un aparador, me'l compraria immediatament per tafanejar què hi diu i què hi tenen a veure les arracades de la mestra…, amb tota la resta.»

Concejo de la Mesta - Wikipedia, la enciclopedia libre

Tan buena como mi vieja y como ella nerviosa, de las que agrandan las cosas y que por nada se quejan. Tenía entre ceja y ceja esa cuestión del aseo y en lo mejor del recreo revisaba las orejas. Decía que un pajarito al oído le nombraba los niños que conversaban cuando salía un ratito. Y si un grandote de quinto armaba la tremolina, parecía una gallina cuando tiene los pollitos.

LIBROS RELACIONADOS

La Sociedad De La Ubicuidad.pdf

Barcelones.pdf

100 Juegos Para El Otoño.pdf

Tiana I El Gripau (Primers Lectors).pdf

Angeles Mastretta.pdf

El Reparto De Competencias Entre El Estado Y Las Comunidades Auto Nomas Sobre La Actividad Economica.pdf

Guia El Arca Conocimiento Del Medio 5 (Ed. Andalucia).pdf

Manos Cooperativas.pdf

Els 40 Millors Racons De La Costa Brava Amb Automobil - Catalan - Ilustrado.pdf

Miniaturas Persas.pdf

Tots Els Contes.pdf

Fotografia Urbana: Como Fotografiar La Vida En La Ciudad (Photocl Ub).pdf

Cuentos Para 365 Dias.pdf

Reflexiones Sobre La Coherencia.pdf