En Pere Sense Por PDF

Geekmag.es En Pere Sense Por Image

El libro En Pere Sense Por en formato PDF. El libro En Pere Sense Por en formato MOBI. El libro En Pere Sense Por en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web geekmag.es.

AUTOR(A) Vv.aa.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,43 MB
ISBN 9788484835134
NOMBRE DEL ARCHIVO En Pere Sense Por.pdf
DESCRIPCIÓN
Una vegada, fa molts anys, hi havia un nen que no tenia por de res. Li deien en Pere Sense Por. Un dia va dir: “Marxo a veure món, potser així trobaré alguna cosa que em faci por”, i va marxar.
EN PERE SENSE POR : Agapea Libros Urgentes

Oi que tots vosaltres heu tingut por alguna vegada? Oi que sí? Doncs en Pere, no. En Pere no sabia què era la por.Origen: Adaptació d'un conte popular País: Catalunya/Alemanya Il·lustrador: Martí Guixé, artista conceptual Tècnica mixta: elements culinaris, rotulador Música: Max Sunyer, autor i guitarrista professional Guió: Josep M. Hernández Ripoll, periodista i guionista de TV

En Pere sense por - CCMA

En Pere Sense Por i en Quisso van pertot arreu per saber què és la por. El gos prou que ho sap, però en Pere està entestat a descobrir-ho. Però ho té difícil perquè sempre acaba capgirant les situacions més terrorífiques.Torna a viure algunes de les aventures d'un dels personatges més famosos de la revista El Tatano, el Cavall Fort dels petits, aplegades en un sol volum.

LIBROS RELACIONADOS

Pasos Y Etapas. La Preadolescencia.pdf

Mario Camus.pdf

El Diamante De Moonfleet.pdf

Version Original Nº 172: Revista Cine (Junio 2009).pdf

Chamaco. Figuras De La Fiesta.pdf

Mundo Maya (Guias Premium).pdf

Maldad Invisible.pdf

Per Molts Anys Leo.pdf

Mal De Lluna.pdf

Estudios Y Homenajes Hispanamericanos V.pdf

Leonardo: El Vuelo De La Mente.pdf