La Transicio A Les Renovables: Cap A Una Energia Social I Solidaria PDF

Geekmag.es La Transicio A Les Renovables: Cap A Una Energia Social I Solidaria Image

Cuida los árboles y descarga el libro de La Transicio A Les Renovables: Cap A Una Energia Social I Solidaria en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de La Transicio A Les Renovables: Cap A Una Energia Social I Solidaria en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Transicio A Les Renovables: Cap A Una Energia Social I Solidaria en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Jordi Pujol Soler, Carles Riba Romeva
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,90 MB
ISBN 9788416828630
NOMBRE DEL ARCHIVO La Transicio A Les Renovables: Cap A Una Energia Social I Solidaria.pdf
DESCRIPCIÓN
L’economia capitalista del creixement ha topat amb els límits de la Terra. Si les nou últimes generacions han consumit el 33% de les reserves de fonts d’energia no renovables, les tres darreres n’hem consumit el 87% d’aquest total. Les conseqüències climàtiques, mediambientals i socials són devastadores i amenacen la nostra vida quotidiana. La transició a les renovables. Cap a una energia social i solidària planteja un pla per desplegar el canvi cap a un 100% de fonts d’energia renovables, una proposta realitzada en el si de l’associació Col·lectiu per a un nou model Energètic i Social Sostenible (CMES). Quin paper ha de tenir l’economia social i solidària en aquesta transició? Com deconstruïm una arquitectura energètica que privatitza els béns comuns naturals i socialitza els costos de la seva nocivitat sobre la població? La perspectiva de la sobirania energètica és clau. El llibre també presenta 25 iniciatives socioeconòmiques per a la transició i la sobirania energètica, impulsades per entitats que ja caminen cap a la transició ineludible.
Transició a Les Renovables, La. Cap a Una Energia Social I ...

Aquest llibre planteja un pla per desplegar el canvi cap a un 100% de fonts d'energia renovables. Quin paper ha de tenir l'economia social i solidària en aquesta transició? Com deconstruïm una arquitectura energètica que privatitza els béns comuns naturals i socialitza els costos de la seva nocivitat sobre la població?

La transició a les renovables pas a pas - Espai Contrabandos

LA TRANSICIO A LES RENOVABLES: CAP A UNA ENERGIA SOCIAL I SOLIDARIA de JORDI PUJOL SOLER. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS

El Jaquemart.pdf

La Gangrena - Mercedes Salisachs.pdf

Test Practico Para Bomberos Y Bomberos-conductores.pdf

Fem Reviure El Nostre Patrimoni.pdf

Cuad Oxford Matematicas1º Eso Nume Solucionario.pdf

Plazascon Encanto De La Provincia De Salamanca.pdf

Excel 2000: Funciones Avanzadas.pdf

Jaume Plensa- Catala.pdf

Avances En Trastornos De La Conducta Alimentaria. Anorexia Nerviosa, Bulimia Nerviosa, Obesidad.pdf

Record De Joan Prats.pdf

Impuesto Sobre El Valor Añadido: Comentarios Y Casos Practicos (2 ª Ed).pdf

(I.b.d.) Alli Donde El Viento Espera.pdf