La Germandat Del Raim PDF

Geekmag.es La Germandat Del Raim Image

Descubre el libro de La Germandat Del Raim con geekmag.es. Lea el PDF de La Germandat Del Raim en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Germandat Del Raim y otros libros de John Fante.

AUTOR(A) John Fante
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,86 MB
ISBN 9788415835127
NOMBRE DEL ARCHIVO La Germandat Del Raim.pdf
DESCRIPCIÓN
La Maria Molise ja n’ha tingut prou. L’adulteri és un pecat que, als seus setanta-quatre anys, ja no li pensa deixar passar al seu home, el vell Nick. Vol el divorci. Els estralls d’aquesta nova crisi porten en Nick de pet a la comissaria, i al seu fill Henry a agafar un avió des de Los Angeles per plantar-se a San Elmo, el poble de mala mort d’on havia marxat tants anys enrere. Havia fugit del poble, però també del seu pare, el centre hostil d’un univers fet de gestualitats italianes, ampolles buides, faldilles i un inacabable catàleg de menyspreus cap a les ambicions dels seus quatre fills. A mesura que es rendeix a l’incommensurable talent culinari de la seva mare, en Henry passa comptes amb el passat de la seva família i accepta a despit ajudar el seu pare a construir un absurd fumador de pedra muntanya amunt. El pare i el seus camarades de la germandat del raïm —uns adolescents salvatges que superen els setanta anys— l’esperen a la furgoneta. ¿Acabarà sent un més del grup? Veritat, simplicitat, emoció, família i duresa. Segons Kiko Amat, aquests són els ingredients primordials de la cuina de John Fante que fan dels seus llibres unes peces úniques, memorables. Afegim-hi també el batec d’amor i la recerca del perdó, així com l’ús magistral de la ironia i la potència del sarcasme. La germandat del raïm referma les bondats inqüestionables d’aquesta recepta.
La Germandat Del Raim (Butxaca 1984): Amazon.es: John ...

El pare i el seus camarades de la germandat del raïm —uns adolescents salvatges que superen els setanta anys— l'esperen a la furgoneta. ¿Acabarà sent un més del grup? Veritat, simplicitat, emoció, família i duresa.

'El vino de la juventud / La germandat del raïm' - John Fante

Filtrar resultados por tipo de producto. Libro digital. Libro papel

LIBROS RELACIONADOS

Pr Ximamente Pan.pdf

Obras Completas.pdf

Comentarios Practicos A La Nueva Ley General De Subvenciones (Inc Luye Cd-rom Con Normativa).pdf

Fabulosas Tartas De Cumpleaños: Una Seleccion De Recetas Para Que El Postre Se Convierta En Un Regalo Inolvidable.pdf

Futbol: Cuadernos Tecnicos Nº 20.pdf

Industria Alimentaria Tecnologies Emergents.pdf

Napoleón Et La Paix.pdf

Poemas El Juego Y Las Palabras.pdf

El Proyecto De Ley Y Once Relatos Más.pdf

Los Indios De Norteamerica: Las Carpetas Completas.pdf

Woodrow Wilson.pdf

Cartelera Turia Nº 2672.pdf

Los Papeles Póstumos Del Club Pickwick.pdf

Los Demonios Familiares De Franco.pdf

El Día De La Foto V Edició. 31 De Maig 1997 Valencia.pdf

Brujita: Bellas Princesas.pdf