Contes Per Llegir En 10 Minuts PDF

Geekmag.es Contes Per Llegir En 10 Minuts Image

Descubre el libro de Contes Per Llegir En 10 Minuts con geekmag.es. Lea el PDF de Contes Per Llegir En 10 Minuts en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Contes Per Llegir En 10 Minuts y otros libros de Vv.aa..

AUTOR(A) Vv.aa.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,80 MB
ISBN 9788499302171
NOMBRE DEL ARCHIVO Contes Per Llegir En 10 Minuts.pdf
DESCRIPCIÓN
¿Creus que endinsar-te en una història captivadora demana massa temps? Aquest volum et proposa vint contes que et convenceran del contrari. Tots vint tenen en comú un seguit d'aspectes. Per començar, són petites obres mestres del gènere. En segon lloc, els seus vint autors es compten entre els més grans escriptors de contes de tots els temps. I, finalment, cadascun dels relats és capaç d'atrapar-te i impedir que aixequis els ulls del llibre fins que l'hagi acabat d'una tirada. En molt pocs minuts assaboriràs amb intensitat l'enorme plaer de la lectura. Els autors d'aquesta antologia són set catalans (Emili Vilanova, Narcís Oller, Joaquim Ruyra, Víctor Català, Josep Pla, Mercè Rodoreda i Pere Calders); dos nord-americans (Nathaniel Hawthorne i Edgar Allan Poe); un anglès (Rudyard Kipling); una neozelandesa (Katherine Mansfield); tres italians (Luigi Pirandello, Massimo Bontempelli i Dino Buzzati); dos russos (Anton P. Txékhov i Isaak Bàbel); un brasiler (Joaquim Maria Machado de Assís); un portuguès (José Maria Eça de Queirós); un francès (Guy de Maupassant) i un txec (Karel apek).
Cinc microrelats de Marc Artigau per llegir en pocs minuts

Per aquests dies de confinament, a part de les tasques que us han encomanat els mestres, us recomanem webs amb apps, activitats, contes per llegir o visualitzar, jocs online, pel·lícules per veure, … Bé, una mica de tot. Esperem que us sigui d'utilitat i recordeu: Jo em quedo a casa.

De 9 a 10 anys - Gènius

Temps estimat: 3 minuts - Juvenil. Conte per passa l'estona del confinament més. Festa per a dos. Marseille - 19-04-2020 - 49 Lectures - 1 comentaris Temps estimat: 5 minuts - Juvenil. Dos amics d' una colla queden per a organitzar una festa per a ells sols i així esbrinar quins són els sentiments, incògnites que atressora en Pol. més

LIBROS RELACIONADOS

¡Ramen!.pdf

Familia Y Sociedad: Un Estudio Antropologico En El Centro Y Occid Ente De Asturias Y Semejanzas Con El Norte Peninsular.pdf

Diario De Sesiones Del Congreso De Los Diputados 5: Legislatura 1 821-22 (Cd-rom).pdf

La Mano Entre Lineas.pdf

La Sociedad Del Espectaculo.pdf

El Mundo Del Islam. Desde Los Orígenes Hasta El Siglo Xvi.pdf

Historia (4º Eso) (Andalucia).pdf

Guia Tecnica De Aplicacion Del Rbt: Reglamento Electrotecnico Par A Baja Tension.pdf

Navarra (Cocina Tradicional Española).pdf

Las Terroríficas Profecías De La Gran Pirámide.pdf

Los Ríos De España.pdf

Panes Con Oficio - True Bread: Manual Profesional De Panes Y Masas Enriquecidas.pdf

Prosas Profanas. Prólogo De Antonio Gamoneda. Album De Arturo Ramoneda.pdf

El Siglo Xviii. Historia General De Las Civilizaciones.pdf

Gramatica Sucinta De La Lengua Alemana.pdf

Guia Para Encontrar Tesoros En Teruel Y Su Provincia.pdf

El Pequeño Tigre Y El Osito En La Ciudad.pdf