Emprendre En Temps De Crisi PDF

Geekmag.es Emprendre En Temps De Crisi Image

Descubre el libro de Emprendre En Temps De Crisi con geekmag.es. Lea el PDF de Emprendre En Temps De Crisi en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Emprendre En Temps De Crisi y otros libros de Joan Torrent I Sellens.

AUTOR(A) Joan Torrent I Sellens
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,41 MB
ISBN 9788490298404
NOMBRE DEL ARCHIVO Emprendre En Temps De Crisi.pdf
DESCRIPCIÓN
Estan preparades l'emprenedoria i les micro, petites i mitjanes empreses (MPIMES) catalanes per competir en el nou món global que basa la competitivitat en el coneixement? Ha canviat alguna cosa en el món de les MPIMES que ens faci pensar que podran articular la transformació i el futur de la nostra economia i la nostra societat? O, al contrari, ¿són una espècie social en perill d'extinció? Aquestes són algunes de les preguntes que han inspirat aquest llibre. A partir d'una recerca sobre les empreses catalanes creades en temps de crisi, aquest llibre analitza els determinants i els resultats de l'emprenedoria innovadora i el seu procés de generació de valor en xarxa. Els resultats ens confirmen bones notícies perquè, tot i la crisi, l'economia catalana amplia la seva base emprenedora innovadora, millora el seu procés de generació de valor i evoluciona cap a una xarxa de negocis. Tot un signe d'optimisme per al futur.
¿Cómo emprender en tiempos de crisis? - iLab

Tirar endavant un negoci propi és una solució per als que estan a l'atur? O emprenen més els que ja tenen feina? La gran majoria de noves empreses són tecnològiques? A pesar de la crisi, a ...

El momento de los valientes - Emprendedores

O, al contrari, ¿són una espècie social en perill d'extinció? Aquestes són algunes de les preguntes que han inspirat aquest llibre. A partir d'una recerca sobre les empreses catalanes creades en temps de crisi, aquest llibre analitza els determinants i els resultats de l'emprenedoria innovadora i el seu procés de generació de valor en xarxa.

LIBROS RELACIONADOS

Oficios Del Pasado, Recursos Patrimoniales Del Presente: La Ceram Ica De Manises.pdf

Vine A Coneixer Els Monstres De Colors.pdf

Revista Española De Historia Militar Nº 70 (Año Viii).pdf

Las Mejores Preguntas Y Respuestas.pdf

Paquete Ahorro Gestión Procesal Y Administrativa (Turno Libre). A Horra 101 &Amp;#x020ac; (Incluye Temario Volúmenes 1, 2 Y 3; Test; Supuestos Prácticos; Simulacros Examen Y Acceso Campus Oro).pdf

El Pingüino.pdf

Armamento Portatil Español, 1764-1939.pdf

Som Amics?.pdf

Puente Hasta Terabithia.pdf

El Contrato De Patrocinio Publicitario.pdf

La Promesa.pdf

Numancia, Estrella Del Crepusculo.pdf

Místicos Entre Nosotros.pdf