El Bisaura: Rutes A Peu I En Btt PDF

Geekmag.es El Bisaura: Rutes A Peu I En Btt Image

El libro El Bisaura: Rutes A Peu I En Btt en formato PDF. El libro El Bisaura: Rutes A Peu I En Btt en formato MOBI. El libro El Bisaura: Rutes A Peu I En Btt en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Montserrat Vilalta. Disfruta leyendo con el sitio web geekmag.es.

AUTOR(A) Montserrat Vilalta
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,96 MB
ISBN 9788496035782
NOMBRE DEL ARCHIVO El Bisaura: Rutes A Peu I En Btt.pdf
DESCRIPCIÓN
Aquesta guia està pensada per descobrir el Bisaura tot caminant o en BTT. El cos de la guia consta d’un total de 15 itineraris per fer a peu i 13 rutes en BTT. En alguns casos trobareu alternatives que augmenten el ventall d’itineraris a seguir. D’aquesta manera també us podreu adaptar la sortida al vostre temps o a la vostra condició física, a les ganes que tingueu de caminar, etc. Hom pot fer més curta la caminada aproximant-se en vehicle al destí final, o enllaçant amb un altre recorregut ressenyat, o triant entre diferents opcions per a la tornada. En cada un dels itineraris hi ha una fitxa tècnica i una de descriptiva, així com un esquema del recorregut. Així mateix, hem afegit dues rutes per fer en vehicle motoritzat, que ens passejaran per la diversitat paisatgística del Bisaura. Algunes excursions es complementen amb notes sobre elements o curiositats remarcables que es troben al llarg del recorregut i s’acompanya amb una presentació de tipus geogràfic i històric de cada municipi. Us obrim, doncs, el Bisaura, tan natural, tan proper i tan desconegut alhora. Caminar o anar en bici pels camins ressenyats en aquest llibre és una respectuosa i pràctica forma de gaudir i conèixer la natura que ens envolta, sense malmetre-la. D’aquesta manera assolirem el gran objectiu d’aquest llibre, que és convidar-vos a conèixer el Bisaura mantenint sempre, i per damunt de tot, el més absolut respecte pel medi natural.
Rutes BTT pel Ripollès. L'emoció de la BTT. Pedala pel ...

Rutes en BTT Volta completa per la vall de Montjoi que discorre enmig d'un paisatge feréstec, on descobrirem el fenomen del megalitisme i gaudirem d'espectaculars panoràmiques al Cap Norfeu. Pot ser circular, amb tornada a Roses, o lineal, fins a Cadaqués.

El Bisaura | Las mejores ofertas de Carrefour

Una casa autèntica de turisme rural a Sant Joan de les Abadesses. Ideal per a descansar, fer senderisme i turisme cultural. Ambientació única amb un aire provençal que la fa única i singular. El Reixac ha estat reconeguda en les principals revistes d'interiorisme i decoració del país. La Carme i en Ferran han fet del Reixac una casa acollidora, omplint-la de detalls, restauracions de ...

LIBROS RELACIONADOS

La Gran Idea: Cómo Ganar Con Ideas Extravagantes ¡Que Sí Venden!.pdf

Oscuridad.pdf

Sam &Amp; Twitch: Cadaveres.pdf

Manuel Puig Ante La Critica: Bibliografia Analitica Y Comentada.pdf

Abcdf: Diario Grafico De La Ciudad De Mexico (Incluye Cd-rom).pdf

Ultra Maniac Nº 2: Los Trucos De Nina.pdf

La Ruta Dels Almogavers.pdf

Matemàgic Raona 1.pdf

El Bordillo.pdf

¡Dinosaurio Pisoton!: El Triceratops.pdf

Aves Rapaces.pdf

Sémiologie Psychiatrique.pdf

El Encuadernador.pdf

Frances Facil Para La Eso (Chuletas).pdf

Obras Selectas.pdf

No!.pdf

Su Reina. (His Queen)...pdf

Un Barco De Montaña.pdf