El Bisaura: Rutes A Peu I En Btt PDF

Geekmag.es El Bisaura: Rutes A Peu I En Btt Image

Cuida los árboles y descarga el libro de El Bisaura: Rutes A Peu I En Btt en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de El Bisaura: Rutes A Peu I En Btt en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Bisaura: Rutes A Peu I En Btt en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Montserrat Vilalta
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,39 MB
ISBN 9788496035782
NOMBRE DEL ARCHIVO El Bisaura: Rutes A Peu I En Btt.pdf
DESCRIPCIÓN
Aquesta guia està pensada per descobrir el Bisaura tot caminant o en BTT. El cos de la guia consta d’un total de 15 itineraris per fer a peu i 13 rutes en BTT. En alguns casos trobareu alternatives que augmenten el ventall d’itineraris a seguir. D’aquesta manera també us podreu adaptar la sortida al vostre temps o a la vostra condició física, a les ganes que tingueu de caminar, etc. Hom pot fer més curta la caminada aproximant-se en vehicle al destí final, o enllaçant amb un altre recorregut ressenyat, o triant entre diferents opcions per a la tornada. En cada un dels itineraris hi ha una fitxa tècnica i una de descriptiva, així com un esquema del recorregut. Així mateix, hem afegit dues rutes per fer en vehicle motoritzat, que ens passejaran per la diversitat paisatgística del Bisaura. Algunes excursions es complementen amb notes sobre elements o curiositats remarcables que es troben al llarg del recorregut i s’acompanya amb una presentació de tipus geogràfic i històric de cada municipi. Us obrim, doncs, el Bisaura, tan natural, tan proper i tan desconegut alhora. Caminar o anar en bici pels camins ressenyats en aquest llibre és una respectuosa i pràctica forma de gaudir i conèixer la natura que ens envolta, sense malmetre-la. D’aquesta manera assolirem el gran objectiu d’aquest llibre, que és convidar-vos a conèixer el Bisaura mantenint sempre, i per damunt de tot, el més absolut respecte pel medi natural.
BTT. Itineraris - elreixac.com

El Bisaura| las mejores ofertas y descuentos. Compra online en Carrefour.es

Top rutes de senderisme a Montesquiu, Catalunya (Espanya ...

Rutes. L'entorn de Solsona, anomenat el Vinyet, conserva el mosaic antic de boscos, camps, cases de pagès i parets de pedra. El conjunt d'itineraris proposat, de baixa dificultat tant per fer a peu com en bicicleta i aptes per a tota la família, són rutes saludables que ens permetran descobrir racons i paratges singulars.

LIBROS RELACIONADOS

Nueva Horticultura:tecnologia Y Economia De Los Sistemas Horticol As Intensivos.pdf

Antártida. Descubrimiento Y Conquista.pdf

El Amante Perfecto.pdf

Guia De Master Y Cursos De Postgrado.pdf

Un Olor A Crisantemo.pdf

Proyecto Delfos, Geografia (3º Eso).pdf

Ishiatsu Shiatsu Con Cristales.pdf

El Silenci Dels Arbres.pdf

Tierras De Cristal.pdf

El Ball.pdf

La Mulassa De Tarragona La Mes Juganera.pdf

Joan Miro (Edicion Facsimil Numerada).pdf

La Ciudad Antigua (3ª Ed.).pdf

Vent O Pluja?.pdf

Galicia: O Oficio De Vivir A Cidade.pdf

Biografias Completas.pdf

Probabilidad Y Estadistica: Fundamentos.pdf

Un Koala En El Armario.pdf