Dibuix Tecnic 2 (Batxillerat) PDF

Geekmag.es Dibuix Tecnic 2 (Batxillerat) Image

Descubre el libro de Dibuix Tecnic 2 (Batxillerat) con geekmag.es. Lea el PDF de Dibuix Tecnic 2 (Batxillerat) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Dibuix Tecnic 2 (Batxillerat) y otros libros de Ricard Sanmarti Falguera.

AUTOR(A) Ricard Sanmarti Falguera
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,23 MB
ISBN 9788482878195
NOMBRE DEL ARCHIVO Dibuix Tecnic 2 (Batxillerat).pdf
DESCRIPCIÓN
Aquest llibre correspon al segon curs de la matèria de Dibuix tècnic del Batxillerat. Al llarg de les unitats que l'integren, es van presentant els continguts i els objectius de la matèria amb vista a futures carreres universitàries o bé a la realització de cicles formatius. Concretament, es cobreix l'etapa posterior als coneixements i a les habilitats adquirides durant el primer curs de Dibuix tècnic, tot i que, sempre que s'ha cregut convenient, es revisa o es recorda allò que s'ha après anteriorment. De fet, si el primer curs va consistir en l'aproximació i la visió general d'un seguit d'idees i de conceptes, ara es tornen a treballar aquests mateixos continguts per tal d'aprofundir-los mitjançant la proposta de solucions tècniques per a aplicacions i exercicis més complexos. Aquesta matèria és procedimental, és a dir, després de l'explicació teòrica i preliminar, els continguts s'apliquen sobre el paper, amb diverses propostes relacionades amb el que s'ha après.
Dibuix Tecnic 2 (Batxillerat) | Ricard Sanmarti Falguera ...

Dibuix tècnic 2 Batxillerat; Dibuix tècnic 2 Batxillerat Editorial: Casals . ISBN: 9788421850879. Si confirmas la compra obtendrás el derecho a utilizar el libro durante 1 año en formato digital (no incluye una versión del libro en papel)

PDF DIBUIXTÈCNIC

Dibuix tècnic 2 Batxillerat; Dibuix tècnic 2 Batxillerat Editorial: Casals . ISBN: 9788421850879. Si confirmas la compra obtendrás el derecho a utilizar el libro durante 1 año en formato digital (no incluye una versión del libro en papel)

LIBROS RELACIONADOS

Horas Y Sueños.pdf

La Postguerra Cultural A Barcelona.pdf

Fisioterapia Y Rehabilitacion De Rodilla: Formacion.pdf

Sistemes Integrats De Gestio.pdf

Introducción A Las Operaciones Financieras Bancarias Y Bursatiles.pdf

El Niño Diferente.pdf

Dinamica Clasica.pdf

Maestros Del Cine: Charlie Chaplin.pdf

La Clara I Les Cireres.pdf

Los Nuevos Inquilinos.pdf

Innovator S Dilemma: The Revolutionary National Book That Will Ch Ange The Way You Do Business.pdf

Fabulas De Siempre (Azul).pdf

Uns Ulls Plens De Mar.pdf

A La Musica.pdf

L Avar.pdf

Painting After Post Modernism.pdf

El Cobre.pdf