El Sis D Octubre Del President Companys PDF

Geekmag.es El Sis D Octubre Del President Companys Image

Descubre el libro de El Sis D Octubre Del President Companys con geekmag.es. Lea el PDF de El Sis D Octubre Del President Companys en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Sis D Octubre Del President Companys y otros libros de Elena Lorente, Manuel Simo.

AUTOR(A) Elena Lorente, Manuel Simo
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,50 MB
ISBN 9788497791168
NOMBRE DEL ARCHIVO El Sis D Octubre Del President Companys.pdf
DESCRIPCIÓN
 ELENA LORENTE, MANUEL SIMÓLa motivació per investigar sobre els fets del Sis d'Octubre de 1934 i les seves seqüeles sorgeix quan dos veterans periodistes barcelonins tenen accés a una còpia inèdita del sumari militar que es va seguir contra el president de la Generalitat, Lluís Companys, i altres 37 persones, arran de la proclamació de l'Estat Català dins de la República Federal Espanyola. A partir de la causa militar 81/1934, els autors realitzen una tasca de recerca per a poder accedir al màxim possible de documents històrics que donin fe dels judicis i sentències que es derivaren d'aquell Sis d'Octubre. La investigació s'ha orientat a mostrar la història com a vivència per part dels seus protagonistes. Els seus testimonis, els dels militars i jutges, i també la visió dels periodistes i advocats implicats, són els eixos que vertebren aquesta obra. És la triple perspectiva de la història, el dret i el periodisme.
El Gobierno aplica el artículo 155 ... - España en EL PAÍS

6 d'octubre de 1934: el president Companys i el seu govern, decideixen resoldre la crisi que tenen amb el govern de la República espanyola que havia arribat al poder el 1933 amb un programa ...

Fets del sis d'octubre - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Barcelona despertó el 6 de octubre de 1934 bajo un profundo silencio. Se repartía por sus calles una proclama con este título: «La República Catalana», que decía así: «Pueblo catalán: en estos momentos propicios, en estos instantes de exaltación, una vacilación constituiría un acto de cobardía que, cualquiera que fuese el autor, Cataluña no perdonaría nunca.

LIBROS RELACIONADOS

Garden Bouquets 2003 Calendar.pdf

El Territorio Del Estado De Nayarit A Través De La Historia.pdf

Canogar.pdf

Diccionario Universal De Agricultura (Tomo 13).pdf

Dafnis Y Cloe.pdf

París No Se Acaba Nunca. Tan Feliz Que Ni Me Enteraba.pdf

Colectivos Desfavorecidos En El Mercado De Trabajo Y Politicas Ac Tivas De Empleo.pdf

El Economista Camuflado.pdf

Cuentos De La Alhambra Nd/dsc.pdf

Plantas Y Flores.pdf

Las Dinastías Reinantes En Europa.pdf