Els Homes Que No Estimaven Les Dones PDF

Geekmag.es Els Homes Que No Estimaven Les Dones Image

El libro Els Homes Que No Estimaven Les Dones en formato PDF. El libro Els Homes Que No Estimaven Les Dones en formato MOBI. El libro Els Homes Que No Estimaven Les Dones en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Stieg Larsson. Disfruta leyendo con el sitio web geekmag.es.

AUTOR(A) Stieg Larsson
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,89 MB
ISBN 9788499302584
NOMBRE DEL ARCHIVO Els Homes Que No Estimaven Les Dones.pdf
DESCRIPCIÓN
En Mikael Blomkvist, periodista i fundador de la prestigiosa revista econòmica sueca Millennium, és acusat i condemnat per difamació pels tribunals d'Estocolm. El seu delicte ha estat fer públiques una sèrie de greus acusacions contra un dels empresaris més importants del país. Abans d'entrar a la presó, però, rep una curiosa trucada: en Henrik Vanger, patriarca d'una altra de les sagues escandinaves més poderoses, li demana que investigui la desaparició quaranta anys enrere de la seva neboda Harriet. Amb l'inestimable ajut de Lisbeth Salander, una jove pertorbadora i socialment inadaptada, carregada de tatuatges i pírcings, i amb memòria fotogràfica i unes habilitats com a hacker insuperables, formarà un tàndem perfecte i junts es veuran arrossegats dins una espiral de secrets i mentides que no s'haurien imaginat mai.
Els homes que no estimaven les dones (Sèrie Millennium 1 ...

Títol llarg i gens comercial el llibre de Stieg Larsson. S'anomena Els homes que no estimaven a les dones i s'ha convertit en un dels fenòmens dels darrers temps.Ritme àgil i lectura força planera són alguns dels arguments per llegir aquest llibre que combina també corrupció política, espionatge, amor i d'altres ingredients que ens faran passar una bona lectura.

Els Homes Que No Estimaven a Les Dones | Stieg Larsson ...

Recolzen el feminisme, condemnen el masclisme, però no llegeixen els nostres llibres, aquests en els quals expliquem amb claredat per què la desigualtat entre homes i dones és l'escola de la resta de desigualtats humanes". Per això, de tant en tant, val la pena recordar la forma en la qual els filòsofs hi han teoritzat a les dones.

LIBROS RELACIONADOS

Al Bosc (Qui S Amaga?).pdf

Educación Para A Cidadanía 2. Caderno. Educación Secundaria Obligatoria Primer Ciclo.pdf

Una Caja De Resonancia.pdf

Manuel Puig Ante La Critica: Bibliografia Analitica Y Comentada.pdf

Exercius De Comptabilitata Financera.pdf

Introduccion Al Estudio De La Economia - Gonzalo Cortiñas.pdf

Teatro Completo Bertolt Brecht.pdf

Bontrager - Bushong.pdf

Arquitectura Y Diseño. Stands 6.pdf

Los Silencios Guardados.pdf

Ratas: Cuatro Estaciones Entre Los Vecinos Menos Queridos De Nuev A York: Su Historia Y Habitat.pdf

King Mob Nosotros, El Partido Del Diablo.pdf

One Piece Guia Nº 5:blue Deep.pdf

Les 100 Primeres Paraules.pdf

Recursos De Autoaprendizaje: Bases Metodologicas De La Investigac Ion Educativa.pdf