Adagis: Mes Enlla Del Temps PDF

Geekmag.es Adagis: Mes Enlla Del Temps Image

Cuida los árboles y descarga el libro de Adagis: Mes Enlla Del Temps en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de Adagis: Mes Enlla Del Temps en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Adagis: Mes Enlla Del Temps en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Marta Povo
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,70 MB
ISBN 9788493540821
NOMBRE DEL ARCHIVO Adagis: Mes Enlla Del Temps.pdf
DESCRIPCIÓN
Una obra avantguardista i excel∙lent, tant literària com conceptualment, un llibre de capçalera de gran ajuda i lucidesa que difícilment passa desapercebut en aquest moment crucial de neteja de conceptes, de maduresa psicològica i de desenvolupament coherent de l’espiritualitat, una època de decisions importants per a la nostra vida en que sovint es necessita una veu lúcida que ens recordi qui som. La seva autora és artista, terapeuta, assessora psicoespiritual, una dona carismàtica i polifacètica que en totes les seves obres ens aporta sempre una gran energia i un fort impuls cap a l’expansió. En els adagis que ens presenta, les reflexions van directes a la psicologia i a l’esperit de cada persona, per saber distingir la veu temporal de la veu eterna de la nostra Esencia genuïna. Una bona traducció d’aquesta gran obra enriqueix en gran manera la poca literatura existent en català sobre la temàtica de conciència i espiritualitat.
CÀSTING MÉS ENLLÀ DEL TEMPS - YouTube

Aquesta infografia resumeix la situació dels infants i adolescents més enllà del temps escolar, a partir de les dades analitzades en l'Informe d'Oportunitats Educatives de la infància i l'adolescència a Barcelona 2018-2019. La infografia mostra...

"Inuyasha, els sentiments que viuen més enllà del temps ...

Gràcies a un talent precoç, i una rica experiència en els més variats oficis de la indústria cinematogràfica, dirigeix l'any 1957 aquell "Mañana…" on diferents personatges situen les seves grans esperances i projectes, tot justificant-se d'ajornar unes decisions que en el fons no es troben mai en les seves mans.

LIBROS RELACIONADOS

Bienvenidos A Casa: Un Metodo Selvatico.pdf

Analisi Destructiva De La Religio.pdf

Terapia Sistemica Individual.pdf

Una Historia De Amor.pdf

El Legado De La India.pdf

Mecanografia: Curso Interactivo (Cd-rom).pdf

Diálogo Com Dois Filhos Seus Sobre Preceitos Morais Em Modo De Jogo.pdf

La Paciencia.pdf

La Burguesia Revolucionaria (1808-1874).pdf

Los Fantasmas En El Sotano.pdf

Internet. Guía En 10 Minutos (...O Menos).pdf

Quan El Sofriment Ens Envolta.pdf