Els Dos Costats De La Bascula PDF

Geekmag.es Els Dos Costats De La Bascula Image

Descubre el libro de Els Dos Costats De La Bascula con geekmag.es. Lea el PDF de Els Dos Costats De La Bascula en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Els Dos Costats De La Bascula y otros libros de Montse Folch, Jordi Cervera.

AUTOR(A) Montse Folch, Jordi Cervera
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,42 MB
ISBN 9788415695295
NOMBRE DEL ARCHIVO Els Dos Costats De La Bascula.pdf
DESCRIPCIÓN
Tothom sap que no és fàcil aprimar-se i que sovint ens venen dietes miracle que no acaben funcionant. Ara, per primera vegada podem llegir pas a pas, amb un seguiment diari, com es prepara i es porta a terme un procés d'aprimament: a un costat de la bàscula, la doctora Folch amb els seus coneixements i llarga experiència; a l'altre, l'escriptor Jordi Cervera amb el seu desig de perdre pes i la seva determinació. La doctora Montse Folch marca les pautes d'alimentació que haurà de seguir el seu pacient i ens farà entendre per què les va modificant en funció dels resultats obtinguts i del moment anímic de Jordi Cervera: a l'eufòria inicial per perdre els primers quilos, acostumen a succeir-la patiments i vacil·lacions, però també satisfaccions i nous reptes per arribar a l'objectiu final. De la mà de tots dos, doctora i pacient, gràcies al seguiment mèdic d'una i a les vivències de l'altre, coneixerem les claus de l'èxit per aprimar-se i acostar-se a un estil de vida saludable. Un llibre amb pautes alimentàries que el lector podrà entendre i aplicar per superar les dificultats que sorgeixen durant un procés d'aprimament. Un llibre que t'acompanyarà i et donarà forces, sigui quina sigui la teva dieta.
Teoria de quadrilaters - xtec.cat

Programa concurso divulgativo sobre hábitos de vida saludable. La base del programa es concienciar a la audiencia para evitar el sobrepeso, mediante la adquisición de hábitos de vida saludables, actividad física adecuada a cada peso y edad y una dieta equilibrada. El concurso enfrenta a grupos de personas que quieren llevar una vida más armónica y dejar atrás los kilos de más.La ...

Cómo hacer la dieta de la báscula - 8 pasos

Els dos costats de la bàscula de Dra. Montse Folch y Jordi Cervera Angle Editorial Mayo 2013 302 páginas Última palabra: fa. Sinopsis: Tothom sap que aprimar-se no és fàcil i que sovint ens venen dietes miracle que no acaben funcionant.

LIBROS RELACIONADOS

Historia De La Aeronáutica Española.pdf

Sabores. Las Recetas De Mi Vida.pdf

Catalogo Oficial De Arco, 10-15 Febrero 2000.pdf

Jose E.lillo Rodelgo (1887-1981).pdf

Glamour, Arte Y Gastronomia En La Costa Brava.pdf

Electrotecnia Aplicada : Circuitos, Transformadores Y Motores Tri Fasicos.pdf

No Donis Mai Menjar A Un Tauro!.pdf

Fantasías Y Realidades De La Costa De La Muerte.pdf

Aquellas Zarzuelas..pdf

Demos 3. Navarra (Tercero Secundaria).pdf

La Mare Te Angines.pdf

Sin Eleccion; Amor En El Paraiso; El Rey Del Desierto.pdf

Ensayos Sobre La Cultura De Defensa Y La Paz En La España Actual.pdf

Maxi Dylan Dog Nº 1: Especial Nicola Mari.pdf