Una Dona Que Sap Jugar Amb Els Peus PDF

Geekmag.es Una Dona Que Sap Jugar Amb Els Peus Image

El libro Una Dona Que Sap Jugar Amb Els Peus en formato PDF. El libro Una Dona Que Sap Jugar Amb Els Peus en formato MOBI. El libro Una Dona Que Sap Jugar Amb Els Peus en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jordi Corominas I Julian. Disfruta leyendo con el sitio web geekmag.es.

AUTOR(A) Jordi Corominas I Julian
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,14 MB
ISBN 9788496292093
NOMBRE DEL ARCHIVO Una Dona Que Sap Jugar Amb Els Peus.pdf
DESCRIPCIÓN
En Fèlix viu a Barcelona, a Gràcia, i sent la necessitat de canviar per avançar. Una nit de dijous entra a un local i troba l’Olga, una dona, no pas noia, que el captiva sense gaires complicacions. L’endemà al matí, el despertar d’en Fèlix, estudiant amb aspiracions literàries, és brusc: recorda detalls, però no pot recompondre sencer el cos de la seva nova musa; no recorda el rostre, i sense aquest rostre sent la necessitat ineludible de chercher la femme per calmar el seu esperit i donar sentit al que ja sent com una espècie d’amour fou irracional. Aquesta recerca el portarà a endegar un joc detectivesc per Gràcia cada dijous, ja que pensa que potser així la trobarà. Mentre això passa, la seva vida va trobant noves motivacions que l’apropen i l’allunyen del desig inicial per la misteriosa dama de la barra, la dona que sap jugar amb els peus i que ¾això sembla¾ toca les tecles del piano femení amb una facilitat subtil i moderna. Els esdeveniments, els pensaments i les passejades faran que la fi d’un temps s’apropi i sorgeixi la ferma voluntat, ara segura i decidida, de recórrer un nou camí un cop hagi retrobat l’Olga i la intriga s’esfumi i es concreti en formes reals.
Treballem les emocions amb els infants - TOT UN MÓN: LES ...

Els seus poemes són traduïts a centenars de llengües, totes inexistents, sempre amb gran èxit. Gran apassionada del vi, de les gàrgoles i de les paraules que contenen una zeta, per exemple el nom Zaratustra l'excita amb desmesura. En una vida passada va ser concubina o sultana, escull la versió que més l'interessa segons el moment.

Una Dona Que Sap Jugar Amb Els Peus: Jordi Corominas I ...

Feliç el monitor que, sense imposar la seva paraula tampoc l'amaga. Feliç quan amb amor parla i amb amor calla, i feliç si sap trobar sempre un temps per escoltar i comprendre, la vida, farcida de mil i una savieses li ensenyarà un pilot de coses.

LIBROS RELACIONADOS

Es Un Poema De Amor.pdf

Campo Cerrado (El Laberinto Magico I).pdf

Bridges For Bach 1 Wb Pack Cat.pdf

El Ciclo De La Revolucion Contemporanea.pdf

Londres (Ref. 60011).pdf

El Arte De Ser Feliz.pdf

Per Una Educacio Republicana.pdf

Ensaladas: Facil Y Sabroso.pdf

Publicidad En Internet.pdf

El Fin De Los Tiempos: Las Misteriosas Vivencias Parapsicologicas De Un Marinero.pdf