Lliçons De Dret Civil Catala I PDF

Geekmag.es Lliçons De Dret Civil Catala I Image

Descubre el libro de Lliçons De Dret Civil Catala I con geekmag.es. Lea el PDF de Lliçons De Dret Civil Catala I en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Lliçons De Dret Civil Catala I y otros libros de S. Gete-alonso.

AUTOR(A) S. Gete-alonso
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,96 MB
ISBN 9788491433071
NOMBRE DEL ARCHIVO Lliçons De Dret Civil Catala I.pdf
DESCRIPCIÓN
Les Lligons comprenen una exposició clara i senzilla deis temes fonamentals de Dret Civil i privat catalá. Obra es-pecialment adequada per als estudiante del Grau en Dret, Máster professional de L´Advocacia, i en general per a tot jurista que vulgui estar al dia. Es caracteritzen per ser un estudi concret, breu i complet deis temes de Dret privat en el qual no es renuncia, en cap cas, a la rigorositat del seu contingut i análisi. A les Lligons es recull i s´examina la normativa imprescindible vigent, i la doctrina i jurisprudéncia necessáries per a la comprensió de la matéria. És una obra conceptual, d´ajuda per a L´estudi i per a l´adquisició de conceptes i nocions básiques, que després permetran a qui la utilitzi el desenvolupament de les seves aptituds, a La vegada que ofereix Les dades básiques al professional, en suport de La seva tasca. La base legislativa és La normativa civil i privada catalana i, en general, l´aplicable a Catalunya en l´ámbit de les re-lacions privades. L´obra es divideix en quatre volums. EL segon dividit en dos fascicles i el tercer en tres fascicles. Volum 1. Dret privat de Catalunya: Part general. Volum 2 - Dret de persona i família: Fascicle 1.Persona. Fascicle 2. Família. Volum 3. Dret patrimonial. Fascicle 1. Les relacions obligatóries. Fascicle 2. Les relacions contractuals. Fascicle 3. Drets reals. Volum 4. Dret de successions.
Llibre V del CCC, 8a part - Àrea de Dret Civil de la ...

GETE-ALONSO, M.ª del Carmen;y otros. 9788491436836. Lliçons de Dret Civil Català II Dret de la Persona. . paquebote.com, su librería española. Compre cualquier libro español desde cualquier lugar del mundo.

Codi de successions: Títol V - Àrea de Dret Civil de la ...

934 521 056 / 618 689 873. 683 123 488. Contacto

LIBROS RELACIONADOS

Mi Vecino Es Un Perro.pdf

Marketing Directo De Red.pdf

Querelle De Brest.pdf

Causas Del Despido Objetivo.pdf

De Libre Plenitud: Antologia Griega.pdf

Como Reconocer El Arte Egipcio - Giorgio Lise - Ilustrado.pdf

Benny Y Babe.pdf

Dali, Lorca Y La Residencia De Estudiantes (Vol. 1).pdf

En Propi Parany.pdf

Los Thibault 6.pdf

Jaume Queralt.pdf