Les Preposicions Per I Per A I Els Verbs Ser I Estar PDF

Geekmag.es Les Preposicions Per I Per A I Els Verbs Ser I Estar Image

Descubre el libro de Les Preposicions Per I Per A I Els Verbs Ser I Estar con geekmag.es. Lea el PDF de Les Preposicions Per I Per A I Els Verbs Ser I Estar en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Les Preposicions Per I Per A I Els Verbs Ser I Estar y otros libros de Josep M Boladeras.

AUTOR(A) Josep M Boladeras
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,73 MB
ISBN 9788497795982
NOMBRE DEL ARCHIVO Les Preposicions Per I Per A I Els Verbs Ser I Estar.pdf
DESCRIPCIÓN
 JOSEP M. BOLADERASL’objectiu d’aquest estudi és descriure com usen les preposicions per i per a i els verbs ser i estar els parlants de català nord-occidental. Aquesta investigació es pot encabir en el marc de la recerca dialectal, amb la particularitat que se centra en aspectes que pertanyen a una disciplina oblidada per la dialectologia: la sintaxi. Abans, però, d’endinsar-se en l’estudi lingüístic pròpiament dit, a partir de la revisió de diferents estudis, el lector pot saber què s’entén per català nord-occidental, el model lingüístic i els límits, i pot resseguir què han dit els lingüistes sobre les preposicions per i per a i els verbs ser i estar, tant des del punt de vista descriptiu com normatiu. Aquesta obra és una versió reduïda d’una investigació que va ser presentada com a tesi de llicenciatura a la Universitat de Lleida, el 17 de desembre de 2002, i va obtenir la qualifi cació d’Excel·lent per unanimitat d’un tribunal format pels doctors Jordi Suïls Subirà, Mila Segarra Neira i Ramon Sistac Vicén, que en va ser el director.
Optimot. Consultes lingüístiques - Llengua catalana

A/507916 LES PREPOSICIONS PER I PER A I ELS VERBS SER I ESTAR EN CATALÀ NORD-OCCIDENTAL Josep M. BOLADERAS i TACHÉ Pròleg de RAMON SISTAC Universitat de Lleida Pagès editors LLEIDA, 2007

Amazon.fr - Les preposicions per i per a i els verbs ser i ...

Algunes locucions prepositives. Ÿ a causa de: l'hem d'utilitzar per substituir l'expressió degut a, considerada un castellanisme.A causa de la pluja, no vam sortir de casa. Ÿ en comptes de / en lloc de: indiquen substitució.Va venir el seu germà en comptes del meu. Ÿ a l'abast de: locució que ha de ser utilitzada enlloc de la castellanitzant a l'alcanç de, que és inadmissible.

LIBROS RELACIONADOS

Greek Isles 2003 (Calendario).pdf

La Dictadura Ii. 1927-1930.pdf

La Alimentacion.pdf

Religion Catolica 1º Ep (Los Caminos Del Saber) (Andalucia).pdf

Napoli 2009 (Ref. 19027) (Planos Italia).pdf

Freud Y El Quijote.pdf

Administración Local Práctica. 2.ª Edición.pdf

Llengua Catalana I (03128ud11a02).pdf

La Sociedad De La Cultura.pdf

Diccionari Occità Provençal-català.pdf

La Cocina Alicantina: La Cuina I El Menjar Alacanti.pdf

Administracion De La Empresa: Teoria Y Practica.pdf

El Vikingo Afeitado. Relatos De Escritores Nórdicos.pdf

Sanjuaneras Y Sanjuaneros.pdf

Metafisica.pdf

Jude, L Obscur.pdf

La Cueva De Nerja.pdf

Doble Caña (Ref. Lddc86) (Instrumentos De La Orquesta) (Laminas D Idacticas).pdf

Allan Wexler.pdf