L Estiu De L Angles PDF

Geekmag.es L Estiu De L Angles Image

Descubre el libro de L Estiu De L Angles con geekmag.es. Lea el PDF de L Estiu De L Angles en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Estiu De L Angles y otros libros de Carme Riera.

AUTOR(A) Carme Riera
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,75 MB
ISBN 9788499301099
NOMBRE DEL ARCHIVO L Estiu De L Angles.pdf
DESCRIPCIÓN
Vostè parla anglès? Recorda quin mètode va seguir per aprendre'n? O potser no en sap i, malgrat intentar-ho, mai no ha passat d'I love you... Tant si en sap com si no, aquesta novel•la l'interessarà i se sentirà còmplice de Laura Prats, la seva protagonista, una agent immobiliària de Barcelona, cansada de comprovar com el seu desconeixement de l'anglès entrebanca la seva aspiració d'ascens professional. Per això decideix sacrificar les vacances d'agost, s'inscriu en un curs d'immersió, viatja fins a un poble perdut d'Anglaterra, Ledbury, i s'instal•la a casa de la professora Grose, una dona peculiar que viu aïllada al mig del camp. L'estiu de l'anglès és una novel•la que ens atrapa des de la primera pàgina i no ens permet deixar-la fins que no arribem al final. Divertits, d'una banda, per les seves dosis d'humor, i horroritzats, d'una altra, pels mètodes de Mrs Grose i la revenja de la seva alumna. Carme Riera (1948) es va donar a conèixer el 1975 amb Te deix, amor, la mar com a penyora. D'entre les seves novel•les com Una primavera per a Domenico Guarini (1981, premi Prudenci Bertrana 1980), Dins el darrer blau (1994, premis Josep Pla, Nacional de Narrativa, Crexells, Lletra d'Or i premi Vittorini a la millor novel•la estrangera publicada a Itàlia l'any 2000), Cap al cel obert (2000, premi de la Crítica Serra d'Or)
L'estiu de l'anglès (Catalan Edition) eBook: Riera, Carme ...

Sobre la autora de L'estiu de l'anglès. Sobre la autora de L'estiu de l'anglès Carme Riera. Carme Riera, catedràtica de la Universitat Autònoma de Barcelona, és una de les autores més estimades per la crítica i els lectors catalans. Es va donar a conèixer el 1975 amb Te deix, amor, la mar com a penyora.

L'estiu de l'anglès :: Libelista

L'estiu de l'anglès és una novel·la que ens atrapa des de la primera pàgina i no ens permet deixar-la fins que no arribem al final. Divertits, d'una banda, per les seves dosis d'humor, i horroritzats, d'una altra, pels mètodes de Mrs Grose i la revenja de la seva alumna.

LIBROS RELACIONADOS

El Meu Primer Llibre De La Biblia.pdf

Dinámicas De Sistemas, 1. Simulación Por Ordenador.pdf

La Relacion Entre Mexico Y Los Estados Unidos (1940-1955): Entre El Conflicto Y La Cooperacion.pdf

Las Praderas Del Cielo.pdf

Los Mil Y Una Noches Tomo Ii.pdf

Croacia (Guia Viva).pdf

Reporter En Peligro.pdf

El Mundo De Los Niños -.pdf

La Atlántida.pdf

Luz De Albao El Hombre De Cuatro Siglos.pdf

Bestioles Cau De Lletres Quadern 3 Educacio Infantil (Cataluña Y Baleares).pdf

La Medicina Contemporánea.pdf

América, La Lengua.pdf

Arte De Herrar Teórico-práctico.pdf

Anuario Del Seminario De Filologia Vasca Julio De Urquijo Xxvi-1 (1992).pdf

El Lazarillo De Tormes.pdf

Portugal (Mapas Michelin, Ref. 733).pdf

El Antropólogo Como Autor.pdf