L Estiu De L Angles PDF

Geekmag.es L Estiu De L Angles Image

Cuida los árboles y descarga el libro de L Estiu De L Angles en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de L Estiu De L Angles en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Estiu De L Angles en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Carme Riera
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,60 MB
ISBN 9788499301099
NOMBRE DEL ARCHIVO L Estiu De L Angles.pdf
DESCRIPCIÓN
Vostè parla anglès? Recorda quin mètode va seguir per aprendre'n? O potser no en sap i, malgrat intentar-ho, mai no ha passat d'I love you... Tant si en sap com si no, aquesta novel•la l'interessarà i se sentirà còmplice de Laura Prats, la seva protagonista, una agent immobiliària de Barcelona, cansada de comprovar com el seu desconeixement de l'anglès entrebanca la seva aspiració d'ascens professional. Per això decideix sacrificar les vacances d'agost, s'inscriu en un curs d'immersió, viatja fins a un poble perdut d'Anglaterra, Ledbury, i s'instal•la a casa de la professora Grose, una dona peculiar que viu aïllada al mig del camp. L'estiu de l'anglès és una novel•la que ens atrapa des de la primera pàgina i no ens permet deixar-la fins que no arribem al final. Divertits, d'una banda, per les seves dosis d'humor, i horroritzats, d'una altra, pels mètodes de Mrs Grose i la revenja de la seva alumna. Carme Riera (1948) es va donar a conèixer el 1975 amb Te deix, amor, la mar com a penyora. D'entre les seves novel•les com Una primavera per a Domenico Guarini (1981, premi Prudenci Bertrana 1980), Dins el darrer blau (1994, premis Josep Pla, Nacional de Narrativa, Crexells, Lletra d'Or i premi Vittorini a la millor novel•la estrangera publicada a Itàlia l'any 2000), Cap al cel obert (2000, premi de la Crítica Serra d'Or)
L'estiu de l'anglès - -5% en libros | FNAC

«L´estiu de l´anglès» surgió de un viaje frustrado a Colombia que brindó a Carme Riera el tiempo necesario para escribir esta novela que no duda en calificar de divertimento.

L'estiu de l'anglès (Labutxaca): Amazon.es: Riera, Carme ...

Carme Riera: "L'estiu de l'anglès" 21/06/2006. La protagonista de la novel·la, Laura Prats, té 49 anys i fa d'agent immobiliària. Vol millorar el seu lloc de treball, però es troba que té una mancança: no sap anglès. Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3. Publicitat.

LIBROS RELACIONADOS

Pasarse De La Raya.pdf

Olga (Ofertas).pdf

Designio..pdf

Auto Escuela Multimedia 99.pdf

Revista Iberoamericana De Psicologia De Ejercicio Y Del Deporte V Ol.v Nº 2 (2010).pdf

Desconexion.pdf

Beijing.pdf

Los Secretos Del Conversador Brillante.pdf

Dinosaurios Levanta Y Aprende.pdf

Historia Economica Mundial: Desde El Paleolitico Hasta El Present E.pdf

Noche Helada.pdf

Diccionari De Frases Fetes.pdf

Sea Más Feliz Y Más Saludable.pdf

One Piece Panorama K.pdf

Conocimientos Basicos De Cocina Hospitalaria.pdf

La Bruja Verde: Guia Completa De Magia Natural Con Hierbas, Flores, Aceites Esenciales Y Mas.pdf

Php 6 Y Mysql (Col. La Biblia De).pdf

Legislacion De Extranjeria. Incluye Ley Organica 14/2003.pdf