Materials Per L Aprenentatge Del Dret Del Treball (2a. Ed. 2007) PDF

Geekmag.es Materials Per L Aprenentatge Del Dret Del Treball (2a. Ed. 2007) Image

Descubre el libro de Materials Per L Aprenentatge Del Dret Del Treball (2a. Ed. 2007) con geekmag.es. Lea el PDF de Materials Per L Aprenentatge Del Dret Del Treball (2a. Ed. 2007) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Materials Per L Aprenentatge Del Dret Del Treball (2a. Ed. 2007) y otros libros de Perez Amoros Francesc.

AUTOR(A) Perez Amoros Francesc
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,36 MB
ISBN 9788449025143
NOMBRE DEL ARCHIVO Materials Per L Aprenentatge Del Dret Del Treball (2a. Ed. 2007).pdf
DESCRIPCIÓN
Materials per a l’aprenentatge del Dret del Treball. (Adaptats a l’Espai Europeu d’Educació Superior) és una eina innovadora i flexible, dirigida a les assignatures que s’imparteixen des de l’Àrea de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la UAB. És innovadora perquè planteja la realització d’un seguit d’activitats de format divers, que van més enllà del tradicional cas pràctic, pensades per incrementar el protagonisme que l’alumnat té en el procés d’aprenentatge tot garantint la seva capacitació per a la futura vida professional, en línia amb les directrius establertes per la Declaració de Bolonya. És flexible perquè serveix tant per a les classes pràctiques com per a les teòriques i és compatible amb diferents metodologies docents (classes magistrals, treball en grup, treball cooperatiu, etc.). Queda en mans del professorat decidir, en funció de la seva voluntat i del context de cadascuna de les assignatures que imparteixi (nombre de matriculats, perfil dels alumnes, característiques de la titulació, etc.), quines activitats plantejarà i també com, quan i amb quin objectiu les utilitzarà.Els autors de l’obra que teniu a les vostres mans són tots ells professors de l’Àrea de Dret del Treball i de la Seguretat Social, integrada dins el Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques de la UAB, condició que alguns compatibilitzen amb l’exercici de l’advocacia. Disposen d’una àmplia experiència en docència universitària i durant els darrers anys han participat en el disseny i l’aplicació de diversos projectes dirigits a la millora de la qualitat docent.
Vers un aprenentatge del dret basat en l'experiència

La Normativa acadèmica de la UOC disposa que el procés d'avaluació es fonamenta en el treball personal de l'estudiant i pressuposa l'autenticitat de l'autoria i l'originalitat dels exercicis fets. La manca d'originalitat en l'autoria o el mal ús de les condicions en què es fa l'avaluació de l'assignatura és una infracció que pot tenir conseqüències acadèmiques greus.

DOC Dret Sindical - UAB Barcelona

La principal motivació per a iniciar experiències d'innovació docent en l'àmbit del dret per part del grup va ser, d'una banda, un postgrau d'inducció a la docència programat per la Divisió II de la Universitat de Barcelona que implicava també professors experts en qualitat de mentors de professors novells i la Declaració de ...

LIBROS RELACIONADOS

En Persona.pdf

Cuentos Y Leyendas De Sevilla.pdf

Teorías De La Revolución.pdf

Batista I Roca: Una Vida Al Servei De La Reconstruccio Nacional.pdf

ÚLtimo Tren A Cuba.pdf

Higiene Del Medio Hospitalario (2ª Ed.).pdf

Manual De Metodos Para El Estudio De Sistemas Planctonicos Marino S.pdf

Goya: Enciclopedia Del Arte.pdf

Dios Vuelve En Una Harley.pdf

Gran Bot, Petit Bot.pdf

Los Hititas.pdf

Actas E Comunicações Do Segundo Congresso Luso-espanhol De Farmácia. [Porto, Maio De 1952].pdf

Primera Memoria (8ª Ed.).pdf

Vida En Ratford 16. El Gran Baile Con El Principe.pdf

Prisiones De Amor.pdf

Anuari.pdf

Ovillejos De Políticos Pendejos.pdf

Océano Mar.pdf