Elogi De L Ombra PDF

Geekmag.es Elogi De L Ombra Image

El libro Elogi De L Ombra en formato PDF. El libro Elogi De L Ombra en formato MOBI. El libro Elogi De L Ombra en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Junichiro Tanizaki. Disfruta leyendo con el sitio web geekmag.es.

AUTOR(A) Junichiro Tanizaki
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,96 MB
ISBN 9788496521322
NOMBRE DEL ARCHIVO Elogi De L Ombra.pdf
DESCRIPCIÓN
Amb Elogi de l'ombra, Junichiro Tanizaki desvetlla les percepcions i els secrets de la societat japonesa al voltant de la bellesa, un concepte que en els valors i les idees culturals japoneses no pot entendre's sense la presència de les ombres en la vida quotidiana. I és que a Occident, l'aliat més gran de la bellesa ha estat sempre la llum. En canvi, en l'estètica tradicional japonesa l'essencial és captar l'enigma de les ombres. El bell no és sinó un joc de clarobscurs fruit de les modulacions subtils de les ombres. Tanizaki construeix una manera de percebre el món on posa de manifest la importància que tenen les ombres a Orient, en contraposició a la civilització occidental.Junichiro Tanizaki, un escriptor d'èxit a Occident Tanizaki es presenta amb aquest breu assaig com un dels millors escriptors contemporanis de la literatura japonesa. La seva habilitat a l'hora d'escriure i descriure l'estètica japonesa ­a l'arquitectura, la decoració, els vestits­ el converteixen en un referent indiscutible tant a Orient com a Occident.L'arquitectura japonesa: la màgia de les ombres.
Elogi De L´Ombra., Tanizaki, Junichiro, Isbn: 9788417214357

Escrit el 1933, Elogi de l'ombra s'ha convertit en un clàssic indiscutible per la subtilitat amb què Junichirô Tanizaki comprèn i explica l'estètica japonesa, plasmada en temples, cases i objectes, en el teatre i els vestits. Aquesta reflexió porta Tanizaki a l'arrel mateixa de l'estètica oriental, clarament oposada a l'occidental.

[Descargar] El elogio de la sombra - Junichiro Tanizaki en ...

El autor de Elogi de l'ombra, con isbn 978-84-17-21435-7, es Junichiro Tanizaki, el traductor de su idioma original de este libro es Albert Nolla, esta publicación tiene ciento doce páginas.

LIBROS RELACIONADOS

Margarita Metepatas..pdf

Igualmente Diferentes (Catalan-castellano-ingles).pdf

La Agricultura Capitalista Y Los Origenes De La Economia-mundo Eu Ropea En El Siglo Xvi (T.1) (3ª Ed.).pdf

Artistas (Mis Primeros Heroes).pdf

Cuentos Populares De España (3ª Ed.).pdf

Dios Y Nuestra Felicidad.pdf

Escriptura I Ideologia Teoria Artistica I Pràctica Politica.pdf

Voces De America. Dvd.pdf

Relatos De Amor Y Eros.pdf

Del Mito A La Ciencia.pdf

Henri Ey Y El Pensamiento Psiquiatrico Contemporaneo.pdf

El Burro Blas: Tren De Las Palabras.pdf

De Los Ultimos Creadores De Mapas.pdf

Ya No Te Necesito.pdf

Berlin 1945.pdf