Lilla De Lholandes (Lletra Plus) PDF

Geekmag.es Lilla De Lholandes (Lletra Plus) Image

Descubre el libro de Lilla De Lholandes (Lletra Plus) con geekmag.es. Lea el PDF de Lilla De Lholandes (Lletra Plus) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Lilla De Lholandes (Lletra Plus) y otros libros de Ferran Torrent.

AUTOR(A) Ferran Torrent
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,84 MB
ISBN 9788429766493
NOMBRE DEL ARCHIVO Lilla De Lholandes (Lletra Plus).pdf
DESCRIPCIÓN
1998 Lluis Dalmau, un novel•lista en crisi creativa, és confinat a una illa per les seues idees contràries un règim dictatorial. La desolació inicial aviat canviarà amb el contacte amb una gent disposada a preservar la petita parcel•la de llibertat que s'han construït. Dalmau s'integrarà en una història on un deute del passat està a punt de remoure uns foscos fets que semblaven enterrats. Un misteriós personatge, propietari de la major part de l'illa, mantingut en l'anonimat i conegut com l'"holandès", té la clau per salvar un territori i unes vides, però ningú sap qui és. Amb L'illa de holandès, Ferran Torrent ha bastit una història commovedora, d'humor i d'intriga sobre el que realment és important per a les persones. Davant un món cada vegada més deshumanitzat i materialista, els personatges d'aquesta novel•la reclamen el dret a defensar per tots els mitjans un estil de vida fet a mida d'ells.
Lilla - YouTube

Hey Ciao ! 🌈 Qui troverai le novità dal mondo dei giocattoli e modi per costruire passatempi riciclando quello che abbiamo in casa con tutorial DIY! Unboxing...

Lilla - YouTube

Los datos facilitados son responsabilidad del Centro Comercial L´ILLA DIAGONAL. Los datos facilitados serán utilizados para mantenerle informado de las novedades y actividades del Centro Comercial. El Centro Comercial no tiene previsto realizar ninguna cesión salvo que fuera necesaria tal comunicación para la correcta prestación del servicio.

LIBROS RELACIONADOS

La Dama Dijo Si.pdf

Lupin Nº5.pdf

Impuesto Sobre Transmisiones Patrimoniales Y Actos Juridicos Docu Mentados (8ª Ed.).pdf

Cartago.pdf

El Teu Primer Vox De Contes.pdf

Els Instruments: El Meu Primer Llibre De Sons.pdf

Comentarios De Texto De Historia Del Derecho Y De Las Institucion Es, Adaptados Al Programa De La Uned.pdf

La Caverna De Platon Y Otros Placeres De La Filosofia.pdf

Contratos De Trabajo: Nominas Y Seguridad Social. Teoria.pdf

Madrid 2011 (Guias Rapidas) (City Pack).pdf

Raconte-moi Une Histoire Ce Soir.pdf

Hacia Rutas Salvajes.pdf

Suposits Practics Auxiliars Administratius Corporacions Locals Catalunya.pdf

Illes I Imperis N 15.pdf

El Colom.pdf

Cuerpo General Administrativo De La Administracion Del Estado. Pr Omocion Interna: Temario (Vol. I).pdf