3 Nits De Torb I 1 Cap D Any PDF

Geekmag.es 3 Nits De Torb I 1 Cap D Any Image

El libro 3 Nits De Torb I 1 Cap D Any en formato PDF. El libro 3 Nits De Torb I 1 Cap D Any en formato MOBI. El libro 3 Nits De Torb I 1 Cap D Any en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jordi Cruz. Disfruta leyendo con el sitio web geekmag.es.

AUTOR(A) Jordi Cruz
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,71 MB
ISBN 9788415315575
NOMBRE DEL ARCHIVO 3 Nits De Torb I 1 Cap D Any.pdf
DESCRIPCIÓN
3 nits de torb i 1 Cap d’Any és un relat intens de l'episodi de torb que assolà el Pirineu, de forma terrible i sobtada, els darrers dies de l’any 2000. El vent, la neu i una baixada brusca de les temperatures provocaren la tragèdia de muntanya més important que es recorda al Pirineu català. Diversos grups d’excursionistes s’hi trobaren atrapats, sobretot al voltant del cim del Balandrau. Amb un ritme àgil i viu que atrapa el lector, aquest llibre és la narració, hora per hora, d’aquells dies i les seves nits.
3 Nits De Torb I 1 Cap D'Any: Amazon.es: Cruz , Jordi: Libros

El 30 de desembre de l'any 2000 nou persones al Ripollès, després d'uns dies de torb que van assolar el Pirineu Català. Ara, l'escriptor i meteoròleg, Jordi Cruz, recupera aquests fets al '3 nits de torb i 1 Cap d'Any' presentat aquest dimecres.

3 Nits De Torb I 1 Cap D'Any | 9788415315575 | Cruz I ...

3 NITS DE TORB I 1 CAP D'ANY. CRÒNICA D'UNA TRAGÈDIA AL PIRINEU, CRUZ I SERRA, JORDI, 17,00€. Es un relat intens de l'episodi de torb que assolà el Pirineu...

LIBROS RELACIONADOS

El Jardin Clasico Madrileño Y Los Reales Sitios.pdf

La Contrarrevolucion Franquista: Una Aproximacion Microhistorica A La Represion Contra Ugt Y Al Nacionalsindicalismo Desde La Cantabria Rural (1937-1953).pdf

El Palacio De Argillo. Un Palacio Para Un Conde.pdf

Los Pitufos Nº 25.pdf

Cuestionarios Policia Nacional Escala Basica.pdf

La Khovantchina - Moussorgski - Revista De Opera Numero 57/58 - Ilustrado.pdf

El Conde Don Jaime De Urgell, Frente Al Rey Don Fernando De Antequera.pdf

Breu Historia De Catalunya.pdf

Quiere Voce Saber Espanhol?.pdf

Lecciones De Derechos Sociales (Manuales).pdf