Logica A Totes Les Edats PDF

Geekmag.es Logica A Totes Les Edats Image

Descubre el libro de Logica A Totes Les Edats con geekmag.es. Lea el PDF de Logica A Totes Les Edats en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Logica A Totes Les Edats y otros libros de Maria Antonia Canals.

AUTOR(A) Maria Antonia Canals
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,18 MB
ISBN 9788492748099
NOMBRE DEL ARCHIVO Logica A Totes Les Edats.pdf
DESCRIPCIÓN
La col•lecció Els Dossiers de la Maria Antònia Canals recull una mostra dels materials que l'autora ha anat elaborant al llarg de la seva dilatada trajectòria, conjuntament amb el gabinet GAMAR de la Universitat de Girona. Una col•lecció imprescindible per posar a l'abast de tot el professorat una oferta innovadora i evidenciar el paper del material en l'aprenentatge de les matemàtiques en Educació Infantil, Educació Primària i ESO.Els materials de la col•lecció no pretenen donar resposta a cap currículum, ni oficial ni personal. Només s'han escollit uns temes clau i s’han intentat aprofundir des de la mirada matemàtica i des de la voluntat d'adequar-los als nens i les nenes.Cada títol oferta un tema organitzat en tres o més blocs. Cada bloc està format, al mateix temps, per unes orientacions didàctiques, propostes d'activitats i un extens annex amb models de plantilles fotocopiables.Els temes de la col•lecció són els següents:101. Primers nombres i primeres operacions102. El treball de les fraccions103. Estadística, combinatòria i probabilitat104. Lògica a totes les edats105. Superfícies, volums i línies106. Transformacions geomètriques107. Problemes i més problemes108. Mesures i geometria (pendent de publicació)109. Nombres i operacions II110. Càlcul amb reglets numèrics
Logica a Totes Les Edats. Associacio De Mestres Rosa ...

Vermeulen, però, no només presenta la teoria i explica els símptomes. El seu punt de vista diferent i la seva experiència amb persones amb autisme de totes les edats i habilitats, ens il·lumina a través d'aquesta publicació i permet destil·lar consells pràctics immensament valuosos.

a+a+: JORNADES

104DRS Lògica a totes a les edats ... I en general, dur a terme totes les actuacions necessàries per poder donar resposta als diferents tràmits i accions que l'usuari realitzi durant la navegació i interacció al nostre web, així com les obligacions legals que se'n derivin.

LIBROS RELACIONADOS

Administrativo De Estado Por Promocion Interna: Temario 2.pdf

La Travesia.pdf

El Gran Salto.pdf

Catalogo General De Discos 1960.pdf

Directx Programacion De Graficos 3d.pdf

Diari (1910-1911).pdf

Juan De Garay.pdf

En Busca Del Escondido.pdf

Oración De Campesinos.pdf

La Bicicleta Robada.pdf

Dda, Add, Adhd, Como Ustedes Quieran: El Mal Real Y La Construcci On Social.pdf

El Testamento De Don Juan I.pdf

Filosofia De Las Formas Simbolicas, T. I Nd/dsc.pdf

El Dragon Color Frambuesa.pdf

Aprendo Y Descubro En El Campo. 4 Años (Educacion Infantil).pdf

Matematicas P.c.p.i.s. Solucionario De Nivel Avanzado.pdf

Rosalia Cos Rapaces (Gallego).pdf

Jugada Peligrosa - Ava Mccarthy.pdf

El Guardián Invisible (Portada Pelicula).pdf

Enciclopedia Tematica Oxford (Vol. 9): Pueblos Y Culturas.pdf