Logica A Totes Les Edats PDF

Geekmag.es Logica A Totes Les Edats Image

El libro Logica A Totes Les Edats en formato PDF. El libro Logica A Totes Les Edats en formato MOBI. El libro Logica A Totes Les Edats en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Maria Antonia Canals. Disfruta leyendo con el sitio web geekmag.es.

AUTOR(A) Maria Antonia Canals
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,29 MB
ISBN 9788492748099
NOMBRE DEL ARCHIVO Logica A Totes Les Edats.pdf
DESCRIPCIÓN
La col•lecció Els Dossiers de la Maria Antònia Canals recull una mostra dels materials que l'autora ha anat elaborant al llarg de la seva dilatada trajectòria, conjuntament amb el gabinet GAMAR de la Universitat de Girona. Una col•lecció imprescindible per posar a l'abast de tot el professorat una oferta innovadora i evidenciar el paper del material en l'aprenentatge de les matemàtiques en Educació Infantil, Educació Primària i ESO.Els materials de la col•lecció no pretenen donar resposta a cap currículum, ni oficial ni personal. Només s'han escollit uns temes clau i s’han intentat aprofundir des de la mirada matemàtica i des de la voluntat d'adequar-los als nens i les nenes.Cada títol oferta un tema organitzat en tres o més blocs. Cada bloc està format, al mateix temps, per unes orientacions didàctiques, propostes d'activitats i un extens annex amb models de plantilles fotocopiables.Els temes de la col•lecció són els següents:101. Primers nombres i primeres operacions102. El treball de les fraccions103. Estadística, combinatòria i probabilitat104. Lògica a totes les edats105. Superfícies, volums i línies106. Transformacions geomètriques107. Problemes i més problemes108. Mesures i geometria (pendent de publicació)109. Nombres i operacions II110. Càlcul amb reglets numèrics
LOGICA A TOTES LES EDATS | MARIA ANTONIA CANALS | Comprar ...

Comprar Lògica a totes les edats (Els dossiers de la Maria Antònia Canals) - 9788492748099 1, 9788492748099, de Canals, Maria Antònia editado por Associació de Mestres Rosa Sensat. ENVIO GRATIS para clientes Prime.

| Formació educativa

Robòtica. La robòtica educativa ha arribat a les nostres escoles per quedar-s'hi. La robòtica permet als estudiants treballar com a joves científics, enginyers, matemàtics i escriptors, posant al seu abast les eines, condicions i tasques necessàries per dur a terme projectes de diferents camps.

LIBROS RELACIONADOS

¡Buenas Noches!: Caillou Mano A Mano.pdf

La Cocina De Karlos Arguiñano. Rica, Rica Navidad.pdf

El Juego De Los Animales De Poder (Incluye Cartas).pdf

Diplomados En Enfermería Y Enfermeros Del Sas Parte Común.pdf

Quadern De Cal·ligrafia Nº 6 Primaria Cicle Inicial.pdf

24 Paseos Por: Edimburgo.pdf

Rana.pdf

Recuerdos De Mi Amistad Con Ramón Miquel Y Planas. Conferencia Leída El 8 De Junio De 1951 En La Biblioteca Central De Barcelona.pdf

Riqueza Nacional De Españaiii.pdf

Nociones Jurídicas Básicas.pdf

Ley General Presupuestaria (Ley 47/2003, De 26 De Noviembre).pdf