Sobre La Lectura PDF

Geekmag.es Sobre La Lectura Image

Cuida los árboles y descarga el libro de Sobre La Lectura en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de Sobre La Lectura en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Sobre La Lectura en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Marcel Proust
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,93 MB
ISBN 9788477271666
NOMBRE DEL ARCHIVO Sobre La Lectura.pdf
DESCRIPCIÓN
«En la lectura, l’amistat torna de sobte a la seva primera puresa. Aquests amics, si passem la vetllada amb ells, és veritablement perquè en tenim ganes. A ells, almenys, sovint ens reca deixar-los. I quan els hem deixat, cap pensament d’aquests que fan malbé l’amistat: ¿què han pensat de nosaltres? ¿Potser ens ha faltat tacte? ¿Hem agradat?—i la por de ser oblidats per un altre. Tots aquests tràngols de l’amistat expiren al llindar d’aquesta amistat pura i tranquil.la que és la lectura.»El 1906, Marcel Proust (1871-1922) va escriure Sobre la lectura, que si bé va ser pensat inicialment com un prefaci per a la traducció que va fer de Sèsam i els lliris de John Ruskin, va obtenir immediatament, per la seva densitat i riquesa, un gran ressò com a assaig independent. Aquest text—que Proust va recollir posteriorment a Pastiches et Mélanges—és una defensa apassionada de la lectura i una reflexió sobre el poder que tenen els llibres en la nostra vida. Preludi—sovint paral.lel—de l’estil de la Recerca, conté el germen essencial de la seva teoria estètica.
Importancia de la Lectura

"Sobre la Lectura" es el prefacio que el escritor francés, Marcel Proust escribió para su traducción de "Sésamo y Lirios" de John Ruskin. Este texto, apareció originariamente en la revista "La Renaissance" Latine (1905) y al año siguiente acompañando a la citada traducción.

PDF La Lectura Base Del Aprendizaje

Inauguramos sección. Nuestro colaborador David Sánchez ha abierto un blog que os recomendamos no dejéis de visitar: Las lecturas de MrDavidmore La primera entrada que comparte con nosotros es 50 frases célebres sobre la lectura, que podréis leer a partir del salto. ¡¡Muchas gracias, David y mucha suerte!!

LIBROS RELACIONADOS

Conocimiento Del Medio 4 Educacion Primaria Guia Didactica Brujula (Extremadura) Cd.pdf

La Actividad Publicitaria En Internet..pdf

Psiquiatria Biologica.pdf

Esquitx. Nº164 (B). Historia Australiana. Suplement D´en Patufet.pdf

Delito Y Desviacion Social: Explicaciones Teoricas.pdf

Iniciacion A La Matematica: Materiales Y Recursos Didacticos.pdf

Parto: Mecanismo, Clinica Y Atencion.pdf

Hondos Sentimientos.pdf

Sandokan. La Mujer Del Pirata.pdf

Treballs De La Societat Catalana De Biologia - Volum Xxxiv.pdf

La Playa De Los Ahogados.pdf

Prometeo: Mito Y Literatura.pdf

Derecho Seguridad, Responsabilidad Policial Y Penitenciaria.pdf

Agenda E10 S/v Yuka Rojo 2009 Finocam.pdf

Fundamentos De La Psicología Social.pdf

En Petit Comité. Historias Del Barón De Pincerna.pdf